Topic: CHERRY POPPIN' DADDIES & KGB & SKODA LIVE@SOFIA!

Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1

хайде на веселбатааааааааа ! ![]()
![]()
we're gonna party like it's 1955 ![]()
Неземна вечеринка (както каза Сърмата - среща със съдбата), ама организацията беше пародийна. Почти цялото представление на КГБ го изкарах във висене пред входа, а имаше още сума народ след мен. И като ми казаха, че гардеробът е пълен, и цялата веселба трябваше да изкарам с яке в ръка... нямам думи.
Евала на Mary Poppins' Jedis - раздадоха се максимално, а с тоя бис направо...
Има ли видео? Снимки? Концерта беше супер!!!
аз за първи път виждам там да има гардероб въобще.. на madball чух нещо, че има, но аз си ги закачих нещата на закачалките и без да плащам. но както и да е..
беше велик концерт, спор няма. стив пери няма равен, а тоя клавирът ми напълни душата хаха. само по едно време нещо не чувах браса почти.. иначе всичко беше точно. като изключим мятащите се кенчета по сцената... пери по едно време така се хлъзна точно срещу нас, за малко да ми падне на главата..
друго.. кгб се надявах все пак да изпълнят и някои други не-суинг парчета, но останах малко разочарована честно казано. шкода ми взеха дъха..
нооо като цяло беше перфектно. трябва повече такива групи да идват
Дааа, уникално концертче беше...иначе добре, че не падна милия...а освен че се мятах кенчета, много странно как пускаха хората и с бирени бутилки...добре, че някой не реши да хвърля такава
Иначе лафовете на Цецо и след това шоуто на Daddies беше култово! ))))
Хайде, следващия път - Big Bad Voodoo Daddy ![]()
ооо дам хаха.
между другото, то имаше надписи "не се допускат хора с храни и напитки", но... какво да се прави? ама е много гадно, аз не съм против да пускат, но след това от какъв зор ше хвърляш по сцената или на земята в краката на хората. под мен имаше две празни шишета от туборг, постоянно имах чувството, че ще се пребия.. ако ще влизаш с нещо, поне да измислиш как да се отървеш по нормален начин от него после.
също:
http://radiotangra.com/?page=livereport
amp;id=102
"Шарена група, шарена публика, откачена девойка пред десните колони, пого, постоянно преминаващо в подскоци и танци, за да се върне обратно към приятелското поблъскване, стейдж сърфинг и стотици потни тела се сливаха в аудиовизуално суинг пътешествие чак до полунощ. И когато хората се заизмъкваха мокри, доволни и пияни от музиката и различните субстанции, се оказа, че не само те са разбити от дивия купон. "Блу Бокс" издържа различни метъл трясъци в последно време, но горещата атмосфера на клубната американска музика му стопи лагерите. Да, концертът свърши, а една дъска от ламперията на тавана кротко се поклащаше, попила ритъма на суинга."
е това най-много ми хареса хаха. особено за "откачената девойка"!!! за панела на тавана нямам думи... а освен мацката, която се катереше по охраната и колоните, имаше и някакви двечки, дето само ни подритваха отзад, защото не можеха да си стоят на краката.. май се опитваха да танцуват ![]()
Posts [ 7 ]
Pages: 1