fen

Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой

великите скинове- български воини вместо да пият малолетни момичета из парковете и да пречакват единици хора , в същото време се случват и такива неща: http://vbox7.com/play:53fd3f4c
така , че драги патриоти и вашата идея намирисва бая. Организирани сте но за кое ....

Ultra Boys

Amsterdamage , какъв качо те гони на тоя плакат бе аххахах  тебе такава параноя те гони от тоя качо ( явно доста бой си ял от него) хаха  и да те питам що викаш евреи на Славия ? според мене няма да ми отговориш правилно  smile и точно тия "нацита" от Славия сме  почти на всеки концерт хахах  .. south интересно ми е откъде ни познаваш сичките  хахха

DRAIN_BAMAGE

lbu sa sxe kolkoto maradona nikoga ne e pipval kokain

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

BiC

TRC sa nai sXe bandata na planetata

south

Ultra Boys wrote:

south интересно ми е откъде ни познаваш сичките  хахха

Оти имам агенти и съм ритАл доста с тях. smile

Ти като пишеш у хардкор форум, предполагам, че си Д., ама де да знам, хаха. smile

:)

South, ще мe ритАш ли и мен ? Все пак всички националисти сме путки. Ще разчиташ на "агентите" ти да ме открият? Или да ти кажа къде и как ще ме ритАш :)

south

Ритане бе - футбол, football, fussball, fotbal, soccer, nogomet, jalkapallo.

И май бъркаш "националисти" с "нацисти" и изобщо моята позиция...

ahhah

pfffhahahahah leleee smqqh ne vi li pisna zaradi 5 laynqni komunist4eta da biqt vsi4ki punkari sme6no mi e 4e pla4ete tuk 20 na 3ma aha kade se skriha drugite, onq karlovski dulgu4 nali e golqmoto afa kvo stana may sede do vratata prez cqloto vreme az ako bqh na vas 6teh da go biq 4e ne e sko4il za''drugarite si'' koito gi biqt pred o4ite mu  ohoho
da ne bi 1 4ovek da scepi glavata na edin maluk lqtoto ili puk behte 10 na 1 kvoto povikalo takova se obadilo i ako onq shmurkotelnik ne se pray6e na bezsmurten moje6e ni6to da ne stane, baluci biqt vi na va6ite koncerti mnogo 6e mi e interstno da vi vidq vas na nazi koncert  prosto 6te se spukam ot smqh,
znaete vsi4ki kade se subirat znaete v koi klubove hodqt, kvo prayte piskate po forumite i se kriete kato mi6ki kade se sabirate kaji da mina da vi vidq oohohohhohohoh

xixixi

ahhah ti puk sigyrno si mn golqm luv big_smile q si priznai bia4 li si razkaji ni tyka za boinite si ymenia i si prati snimka da znaem da te zaobikalqme kato te vidim big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
ili ti si degiziran s anyrak tip ninja i ska4a6 ot durvo na durvo xaXax

montey

xixixi wrote:

ahhah ti puk sigyrno si mn golqm luv big_smile q si priznai bia4 li si razkaji ni tyka za boinite si ymenia i si prati snimka da znaem da te zaobikalqme kato te vidim big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
ili ti si degiziran s anyrak tip ninja i ska4a6 ot durvo na durvo xaXax

ти си у филма бе...

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

ahhah

anurak mu vikat po selata ot koe selo si be s ninja e oble4ena maykati utrepka.

FATBOY

ne znam dali znaeto no poslednite 200 komentara sa off topic...

Best friends become strangers
True love it turns to hatred
Nothing you can do to me

Yzi

kakto i tozi big_smile

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

terrorclu-plovdiv

Бахти смеха,много ви бъркаме в очите.Като имате проблеми с нас винаги сте добре дошли,знаете каде може да намерите и да го разрешим.Прочетох много мнения,и искам да кажа на хората който на са в час,че е имало случей да ходим по 3-ма човека в Пловдив,на концерта и да чакаме точните хора,но те като сапутки и не излизат,ние каква вина имаме.Нормално е когато сме били и сме ги чакали,те се крият като плъхове и после пишат глупости по интернет да има последствия.Не знам в другите градове как е,но в Пловдив не помня някой кораджия който просот е отиша да си слуша музиката да е пострадал,даже напротив.Това,че вие толерирате някви утрепки който търсят няква "сигорност" при вас,и се надяват,че като има 100 човека на даден концерта,и няма да пострадат си е ваш проблем.Просто трявба да знаете,че колкото и да плюете срещу нас ние винаги ще ви открием,пресен пример е за това,как един от видните пловдивски анти-фа герой,изяде бой нищо не подозиращ на магистралата.Просто вие не разбиратаю,че докато не спрете с виртуалната си антифа борба и докато не спрете за плашвате неправилните хора,единствения избур за вас е да отивате зад граница.

JohnnyBlack

А ти ходи в час по Български език...

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...