Topic: BG HARDCORE
tema za BG hardkor
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
tema za BG hardkor
a yei yeii na4i sega sa na moda andrea,preslava,tonkata i mnogo drugi,elate si4ki pi4ove v 33 i da vidim tam!!!!
Ima nqkoi dobri grupi. Ama pove4eto sa metal povliqni i sa gadni. Na mene mi haresvat Rezerven Plan Livingdead i ob6to vzeto tva e.
metal,thrash,beatdown selqni...extra...samo tva moga da kaja!!!
Аре! Говорете - кои бяха добрите банди пред 6-7 години и кои са сега?
За мен темата трябва да тече в две насоки "преди<->след", защото мисля, че нещата са западнали...
Иначе групата е само една - ТВУ!
vendetta,outrage,skinflick,lockdown
taking hold.
взрив.
Last edited by xDakax (2009-01-21 16:21:34)
от тия дето не свирят вече, Never Again много ми харесваха, no way out също
Взрив... Тея момчета от Пловдив ли бяха? Дето имаха една мноо яка песен "Дупка в главата"...?
Outrage! Много енергия на сцена, идейте силни... голяма група!
А lockdown кои бяха???
Last edited by Amsterdamage (2009-01-21 18:41:39)
от Пловдив да, Дупка в челото
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu
D=47700974
а Outrage винаги са си били машини
lockdown sa ot varna, sasho na barabani deto beshe v dan kolov i cabani, imashe i ot outrage a vokala imashe problemi sus zatvora neshto
Колко тру, жалко, че не е свирил в блек метъл група, сигурно щяха да го издигнат в култ.
All Hail BURZUM
@ momchi - ako se ebavash da ti natorq gradinkata ?
hidden be leshperi
Мен на Hate City Fest мноо добро впечетление ми направиха Underdogs, обаче от тогава никъде не мога да ги видя да свирят
Мен на Hate City Fest мноо добро впечетление ми направиха Underdogs, обаче от тогава никъде не мога да ги видя да свирят
Те май вече ги нема бате...
Kak she ni nqma be, pishete neshta koito sa dostoverni...
Taking Hold, Взрив, Резервен План горе долу,старите хави на Last Hope и Bombshelter ги бива
а от по-пънк такивата: A-Moral,Livingdead,ТВУ,Sitchstance
FACE THE TRUTH!!!!!!!!!!!!!!!! NAI QKATA BG HARDCORE GRUPA!!!!! album skoro nqma da vadite nov nqkuv?
ima novi headsmashing pesni
Все още няма, по основателни причини, може би до края на Февруари ще има поне 2 качени парчета в май спейс профила ни, понеже в момента работим върху тях и се получават доста добре.
Как сближават форумите фенове и творци... Интернет магия страхотно е!!!
Kak she ni nqma be, pishete neshta koito sa dostoverni...
Ееее ми айде чакаме ви на участие
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 58 ]