Re: A-D FESTIVAL PART III !
представа си нямам
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
представа си нямам
И в събота ли гласуват закони вече?А все пак като са изгонили непълнолетните имало ли е някаква компенсация?И не е ли трябвало това да се знае преди да влязат?
ще им направим безплатен концерт. В Пъзела взеха всяка седмица да се измислят закони и това хич не е хубаво. за съжаление това е единствения клуб в Пловдив където можв да се случват концерти от този тип. Oще по за съжаление винаги стават такива неща с тези непълнолетно. Извода за мен е че собственика не иска да си има проблеми и си измисля някви правила. Само че тая няма да я бъде. Ще има в най-скоро време един концерт на който няма да има вход, като компенсация за това че хлапетата бяха изгонени в 7 часа което беше меко казано ТЪПО !!
изришно бяхме говорили със собствениците че няма да има правила и такива лайна. В 5 часа става ясно че в 7 малките трябвали да си ходят защото предния ден били гласували закон !!! ха-ха смехории. аман от тъпотии. ако някой свири в пъзела имейте в предвид че може да получите всякакви бонуси. ебахти оправията с тия клубови в бг.
общо взето наистина квото му хрумне на тоя. нарочно направихме концерта с start today от 6 и в Неделя ( каквито бяха условията за да влизат малкияте ) и пак дойде тоя и вика - не могат да влизат под 18. Евентуално влизаха "с придружител" , ама е тъпо ...
Варианта е да ги правим в неделя в 8 сутринта, за да може да свирим направо след съботното пиене....хем така ще имаме усещането че свирим през ноща, хем за малките няма да е проблем ![]()
Дано става да се свири там. Като свириш на едно място постоянно почва много да ти писва
Дано толерират по-тежка музика. Гледам сега в Събота ще го отварят официално
Клуба е як, бях чувал наскоро за него, че скоро ще се открива нов клуб някъде. На яко място е, лесно откриваемо, но си мисля, че собственикът няма да иска да се правят концерти от този сорт. Но все пак трябва да разучим за какво точно става въпрос.
Last edited by malloADHC (2009-02-10 13:21:12)
Еми до сега имаше 2 концерта. Онзи ден един приятел говори със собственика и той каза , че след откриването искал да си почине една седмица и да си оправи програмата чак до юни. Иначе сцената е голяма, просторно е и самото клубче,саунда е як. Типчето си разбира от работата въпроса е дали ще иска да направи подобен концерт. Аз съм леко скептично настроен. Трябва, който има желание да ходи да говори с него на място ,той по цял ден си е там.
еми и аз съм скептично настроен
ама ще видим
nqma da stane rabotata s hardcore v Lebowski
ve4e sum pital
Жалко , мястото е читаво
ami kato se ima predvid, 4e na posledniq konzert v Puzzle ima6e 300 4oveka ... moje i da razmislqt ![]()
Не знам ама тая дупка е по-зле от всички клубове в София, взети заедно.. без да се засягате ![]()
е то няма кво да се засягаме
мазе е :d ама само там може да свирим . кво да се прави
По-добре от нищо, както обичам да казвам..
Тая дупка е много по-зле от всички клубове в София взети заедно и именно това я прави много по-яко място от всички клубове в София взети заедно.
И все пак неразбирам какво общо имат дупка и гадно?Лично аз виждам ситуацията инверснато,особено имайки предвид кои заведения се водят недупки.
kolko po underground tolko po dobre
Еми ако беше влязъл в кенефа да видиш 30 см вода пред една от мивките [случайно беше средната, та да не може да се стигне до другата :d], човек не може по никъв начин да я преплува, за да пие вода - щеше да знаеш за кво говоря. Клубовете в София поне имат Wc, които не са чак толкова непревземаеми.. или пък вземете раздавайте кокили на входа на якия клуб.. ![]()
Last edited by Yzi (2009-02-10 18:11:23)
не знам хора имам чувстовото че изведнъж стана бахти злето. варна няма клуб, севлиево също окисна, в софия два клуба вече са аут, в тукан също спират пънк хк концертите, онзи ден имаше някакъв тип на феста дето ми даде визитка за един клуб в пазарджик обадих се ония там почна да ми говори за кавъри на пърпъл и мейдън. Библиотеката в Асеновград и тя заминава до месец два... изобщо бахти кашата се получава.
И без това бая народ взе да се оплаква, че много концерти се правят.
бе има го и този момент ама според мен е по-добре хората да имат избор на кой концерт да отидат, отколкото да нямат избор, просто щото няма концерти.
тоя от Пазарджик и на Ицо говори
ама тва за кавърите не го спомена ![]()
а относно Пъзела - дупка си е ама си е нашата дупка хахах.. а откакто от Габана взеха да се занимават доста го постегнаха. Преди беше доста по зле
Барабаните бяха в една дупка в стената... и все пак на хардкор концерт отиваш , не може да се очаква 5 звезди, биде и трипластова тоалетна хартия
нормално да стане мизерийка. всъщност само по хардкор концертите става така, иначе си е ок. Пъзела фор лайф хаххах... като гледам така ще е ![]()
Бе и аз обичам ъндърграунд дупки ама не мога да плувам :p Иначе респект за клубчето..
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 63 ]