maldito

Re: A-D FESTIVAL PART III !

хаха ем то тва хората си го правят smile мизерията в смисъл.. не може да се очаква някой да ходи по време на концерта да бърше локвите в кенефа smile по принцип не е така, нали тва казах .. само по хардкор концертите smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

dietrying

suvsem from the heart vi kazvam RESPECT tova 4e svirite po takiva underground place-4eta e super patrioti4no i vasil levski i hristo botev bixa se gordqli s vas

malloADHC

Абе на фест-а беше супер панаир, нормално всичко да се обърне с главата надолу. Обаче тва е хардкор парти, а всички сме наясно кво става по подобни мероприятия, особено когато клуба се пука по шевовете. Хората повечето останаха доста доволни. Следващия фест, ще гледаме да не е там, понеже интереса е огромен. А тоя шеф дето не е надъхан да се правят хардкор/пънк/ска/метъл петира в клуба му, доста кофти, понеже звучеше добре. Незнам, аз си мисля, че ще изкочи някакъв клуб от някъде, но да видим.

1912.

boris dali

викнете една-две по-големи банди от софия и варна и ще дойдат два пъти повече хора.

maldito

Може да викнем Борис Дали smile

be yourself by yourself
stay away from me

snatch

boris dali wrote:

викнете една-две по-големи банди от софия и варна и ще дойдат два пъти повече хора.

Гениално!Защо ли никой не се беше сети за това преди.

malloADHC

boris dali wrote:

Искаш да ми кажеш, че ако викнем 1-2 по-големи банди от София или Варна, ще има 600 човека? Виж последния x-mass и мисля, че няма смисъл да коментираме.

Last edited by malloADHC (2009-02-11 15:55:37)

1912.

ivailo

Големите банди са за големите градове. Всеки камък си тежи на мястото wink

montey

malloADHC wrote:
boris dali wrote:

Искаш да ми кажеш, че ако викнем 1-2 по-големи банди от София или Варна, ще има 600 човека? Виж последния x-mass и мисля, че няма смисъл да коментираме.

Разликата е че ние тука тия банди ги слушаме постоянно wink

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

snatch

Ей как завиждам.Тука в провинцията само по съборите може да дойде някоя от големите групи от столицата.

XYANCHOKORUPCIQTAX

Айде пак спора "гражданите и провинцията". И после ще ми разправят, че в България имало хардкор сцена...

Хардкорът е мъртъв. Слушайте метАл!!!

maldito

спорът е тъп да smile иначе то повечето хардкор групи свирят метъл вече така или иначе , така че продължавайте да слушате хардкор :d

be yourself by yourself
stay away from me

montey

Абсолютно си прав! К*р за метала! Истината винаги остава ъндърграунд wink

Няма големи и малки... има достойни и жалки!