Topic: Концерт на Ska-P в Гърция
Ще има ли възможност да се организира нещо от тук?
Ето това е за концерта от техния сайт:
2009 May 16 Thessaliniki. GRECCE. (Grecia) Makedonikos Stadium, Nea Eykarpia
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Ще има ли възможност да се организира нещо от тук?
Ето това е за концерта от техния сайт:
2009 May 16 Thessaliniki. GRECCE. (Grecia) Makedonikos Stadium, Nea Eykarpia
Солун?
Близко е ![]()
Аз съм повече от навит... принципно до Солун и по единично пътуването си е супер лесно... http://ska-p.eventbrite.com/
Last edited by TKL (2009-02-20 23:15:12)
И аз съм много навит, но сам не ми се ходи.Ако някой е сериозен и има желание може да пише да се организираме заедно.
Еми аз го виждам ходене с коли... още не знам дали моите 3 свободни места ще ги напълня, трябва да разпитам уикенда приятелите първо.
аз викам направо и един концерт тук да си спретнем, по-удобно ще ни е
ей го е солун де, ще скочат и до тук ![]()
Ти как точно си представяш концерт на Ска-П в БГ...
Аз познавам доста хора, които ги харесват, а по принцип слушат инди и алтърнатив... Може и да се съберат хора, ако е в подходящ момент, а не да има три концерта за три дни, примерно.
сумати хора биха отишли ако имат концерт тук
Разбира се, че биха дошли сумати хора - не го казах с мисълта, че няма кой да дойде. Обаче биха отишли и едни по-различни други... а мен лично ми е писнало да се занимавам с празноглави идиоти или по-скоро те да се занимават с това да развалят кефа на останалите. В Гърция поне подобни неща са изключени на 99.9%
в тоя смисъл да... за съжаление
Мда, вярно, а и сигурно би бил в меката на хардкора - Blue Box...
Днес пускаме билети и за България ![]()
Ех, аз си взех от нета... тези билети от какъв тип са - поименни или...?
Усещам весел влак след 2 месеца ![]()
Ех, аз си взех от нета... тези билети от какъв тип са - поименни или...?
Усещам весел влак след 2 месеца
Не, билетите са си като другите за концерта, снощи единия от организаторите, с който се бяхме разбрали, дойде до тук конкретно по този повод и остави 400 билета. ![]()
Ясно, защото от нета само си принтираш листче с името, та затова ми беше странно. Жалко, ще си търся билети за спомен по земята на място :d
И на мен мн ми се ходи..ама не и сама..няма да е зле да се организираме наистина ![]()
zaslujawa si da se poseti!
dosta sa silni live.
ako imate wuzmojnost-deistwaite:)
pozdrawi
Искам да питам, дали ще има някой който ще тръгва от София с кола. Би било добре да пътуваме заедно. Ние се очертава да сме една кола.
Ще има много.
Има, има
Супер, ще се разберем тогава като приближи повечко.
Аз съм с кола и съм сам. Мога да кача още 3-ма, че да ни легне по тънко бензина. Ако някой иска да пътува с мен може да ми пише на Icq 32985235. И само да спомена, че в колата не се пуши, и се прибирам след концерта.
Ние сме 2-ма , и си търсим превоз до Солун , различен от жп и автобяс , ако някой иска да си напълни колата 0893482260 .
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 42 ]