Re: Татуси
яки боксерки
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
яки боксерки
abe ti da ne si nekuf legioner ta si pravish na generali i voinici tatuirofki
2 и 3-та снимка е Генерал Луков,4-та е Капитан Списаревски.
Добре, уважавам! Не си целия в свастики и ss. Има един ит вашите дето нема место по него от, а е черен колко си иска.
тебе да не те е яд че има националисти и патриоти който случат хардкор? Ти си асоциален боклук!Няма какво да чакам да започваш ти да псуваш,аз ще те изпреваря! Комплексиран клошар!
сега очаквам да на пишеш коментар от сорта на - "Eй наЗи последвай твоя лидер Хитлер-лапни дулото......лошите националисти провалят всичкооо" Макар и да съм безразличен към Хитлер, такива като тебе смесват национализма и нацизма на Хитлер от 33г във едно, глупаци!!!
Аааа чакай! Обиждаш се на нацист! Що, бе бате?! Между твоята представа за национализъм и нацизма нема разлика... Холокост, хейткор, НС хейткор, патриот... Ако ще сичките имена от паметниците да си татуираш, ше си останеш наци!
Не ми пречи, че си нацист, не теб ти пречи хахахах! Та, кажи сега, назобено момче, кой е комплексар?!
ами определено не съм аз, и явно не можеш да мислиш като четеш.Казах че НЕ МОЯТА,а вашата представа за национализъм и нацизъм е сбъркана(ЗАЩОТО ВИЕ СМЕСВАТЕ И ДВЕТЕ НЕЩА В ЕДНО).И да дразня се когато някой ме нарече нацист,защото НЕ СЪМ.Кажи че сега пак съм нацист или поне си спести смешните разсъждения!
Важното е, че си неграмотен, о велики националисте :d
abe az mnogo ne vi razbiram tam anarhisti i fashiti ama mai si nazist. imashe edin tatus 681 i otdolu pak edin ot znacite na hitler. vuv vboxa imashe edno klipche patriotsko ujkim a puk muzikata beshe nqkakuv germanski marsh wtf ?!?! neshto ne vi razbiram patrioti no obichat poveche hitler otkolkoto Bulgaria
Иии как да ти казвам, че да не ревеш? Нещо прабългарско! Борилчо става ли? Расате е заето в момента от шефа ти...
Кажи в какво точно е изразява патриотизма ти, Твърда вяра. В татусите?
Но за едно беше прав - лошите националисти преебават нещата, добрите никои не ги е виждал! И щом те дразни токлова - НАЦИСТ!
Идеята не е ли всеки да покаже своите татуси, аз така като гледам Teardown има вече поне 7 гърба и 56 ръце.
В национализма няма нищо лошо, аз най-харесвам когато свастики се появяват на национални паметници. Тогава целувам бицепса си с Костов и пускам сълза.
Между другото, доста яко. Не колкото татус Biohazard, но...
не мога да споря за последното
Как може скиновете да слушат нашата музика и да си изкривяват посланията през тяхната политика? Не го разбирам тва. Смешно е..
Гърба с Кубрат е много як!
Last edited by F_o_G (2009-05-20 20:07:38)
Как може скиновете да слушат нашата музика и да си изкривяват посланията през тяхната политика? Не го разбирам тва. Смешно е..
Обясни кво точно имаш впредвид, така като подмяташ само е тъпо...
izob6to no i chast ot postovete v temata sam zabeleji koi
i koi imash v predvid?napravo mi e jal za vas , paplach asocialna predi mnogo sporeh sus takiva kato vas no otdavna sum se otchaial zashtoto tupchete na edno miasto.Znachi za vas e nedupostimo nacionalist da slusha hardcore i onova izkazvane za tatusa sus 681 i ot dolu na hitler nekakvi znatci---- alooo tova sus 110% niama absoliutno nishto sus nego dori vuv pernik na razkopki otkriha takiva RUNI no niama kakvo da vi se obiasniavam zashtoto za vas vsi4ko BULGARSKO e hitlersko...
I govori zle za vas che me sudite ot tova zashtoto ste vidiali niakolko nadrusani piani Asocialni klo6ara sus klounski drehi(skinari).I VIE bsu6tnost zaedno sus tiah ste na edno mislene,imate predrasudaci.Kur za lujepatriotite koito konfrontirat bulgarskia nacionalizum i 2 za vas.
prochetoh i podmiatane za "lidera mi",rasate...e shte tribva pak da vi razocharovam zashtoto toi ne e moi lider i ne se vliaq ot nego nito puk chlenuvam vuv BNS.
vikingite sa stra6ni! ako ima o6te takiva tatusi ka4vaite
Кажи в какво точно е изразява патриотизма ти, Твърда вяра. В татусите?
Ti na kolko godni si?
TEMATA E ZA TATUIROVKI I AZ TUKA SHTE PUSKAM TAKIVA TATUSI KAKVITO NAMERIA ,kogato napravish tema za nacionalizma tam shte ti raziasniavam kakvo e TOVA i kakva e vruzkata na Bulgaria sus Hitler i tem podobni diktatori.
imashe edin tatus 681 i otdolu pak edin ot znacite na hitler.
От знаците на Хитлер ?
asd otidi na plo6tada da podkrepq6 kanarite 4e izletEa OT KOI OTBOR SI ?!?!?!? hahahahahahaaha
много си забавей ей
teb primerno.. pendel
Page [ 2 of 5 ] Posts [ 26 to 50 of 106 ]