Atom RSS
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 41 ]
- Title: цъкащ
- Status: Offline
- Registered: 2009-05-26
Topic: предстояш концерт на Terror
Искам да ви попитам според вас какво мислите за предсояшия концерт на групата в софиа .има ли смисъл да се отиде.Аз лично на мене мн ми харесват и доста ми допада стила им на свирене и мисля да присъствааам(стига да на намеря с кои де).....Мн е яка тая бадна пичове
http://www.youtube.com/watch?v=vfXpPARfe3o
- Title: мафиозо
- Registered: 2006-03-26
Re: предстояш концерт на Terror
гадни са ама съм чувал, че правят готино шоу. те са си live банда, така че няма какво толкова да му мислиш
These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.
- Title: закоравял
- From: София
- Registered: 2006-11-20
- Registered: 2007-12-27
Нещо като parrot и terror, лингвистична микстура един вид. Иначе не, няма смисъл да се ходи на концерта. Трябва да се посещават концертите на групи със средна възраст на членовете минимум 56 години и участвали в снимките на Jurassic Park.
- Registered: 2009-05-26
Sorry,пиянска граматична грешка
sled vcherashniq koncert na guano apes osuznah che vupreki tova koi kakuv tip hc bandi haresva nqma po golqmo useshtane ot hc live. to ne bqha vchera metali, potni bradati deto ne znayat za kakvo sa tam... shte se poseti terror s NAI golqmo udovolstvie. nqkoi znae li orientirovachni ceni
- Registered: 2007-09-20
Аз лично нямам нищо против потните и брадати хора, но иначе съм много съгласен.Неометалите са скучни по концерти...
- Title: Member
- Registered: 2009-05-31
е оправи си заглавието поне
а концерта ще е голям, няма съмнение (:
smexoran не си ме разбрал казах че хк концертите са истинската тръпка. Концерти като този на Гуано са диско. Не че не е яко, но някак си я няма тая тръпка
- Registered: 2008-11-24
Доста размишлявах дали да ида на Guano..Все пак са един мил спомен от ранни тиинейджърски години,когато "нямаше ни джи ес ем-и,ни интернет"... Все пак останах верен на предубежднието си (Доста предубеден човек съм),че обстановката,въпреки многото публика (а може би точно заради нея...),ще наподобява готина дискотека,в която пускат и "яка музика за дивеене между хитовете "
По думите на Ивайло разбирам,че е било така...
1ви,а после 12ти- Ще се мре юли месец
- From: Пловдив
- Registered: 2006-12-23
И аз заради това не отидох. А и цена от 50 лв за няква група, на която ми харесват 3-4 песни, ми се стори прекалена, за да се замисля От познати разбрах че е било тъпо. Аз и не очаквах друго. Интересно че на тая цена отидоха много хора... Не са няква чак толкова добра група. За Biohazard са 35 лв билетите. 50 бяха за Металика
- Registered: 2008-11-24
- Registered: 2009-05-16
Супер добра група...определено ще се ходи
na hardcore koncert4etata bratleta xodat real madafakari s cool dre6ki no hair pri4eski zeli sa si fuckin shower predi da doidat na live-a izob6to ima si trupka ima si energy ima si unity pred live-a si4ki se znaqt ei novi kecki ? da bratle new sa mi i shirta su6to i sum 4ist ne sum kato na gadnite koncerti deto nqma trupka i energy ta tuk sme 6ibani ludaci i znaem za kvo stava duma tova e na6ata scena tova e na6iq dom
e ima si gi potnite koradjii ne mojesh da go otrechesh!
СерГей дали ще намине на концерта със своя булдог хахахах
- Title: тарикат
- From: Capital
- Registered: 2007-11-28
dietrying wrote:na hardcore koncert4etata bratleta xodat real madafakari s cool dre6ki no hair pri4eski zeli sa si fuckin shower predi da doidat na live-a izob6to ima si trupka ima si energy ima si unity pred live-a si4ki se znaqt ei novi kecki ? da bratle new sa mi i shirta su6to i sum 4ist ne sum kato na gadnite koncerti deto nqma trupka i energy ta tuk sme 6ibani ludaci i znaem za kvo stava duma tova e na6ata scena tova e na6iq dom
heaeheh : )
Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово
Abe Temata Mai E Za Terror,ama Sum Dlujen Da Obiasnia
4e Po Vreme Na Guano-muano V Puzzle V Plovdiv Ima6e Mnogo Po Yak Koncert.sega Na 21(t.e. 10 Dni Predi Terror) Pak 6te Ima Hc Festival Koito Niama Da Nadmine Terror Po Pose6taemost I Kinti-minti(a Puk Znae Li 4obek),no Po Dobro Hc Nastroenie,mo6ove,steidjove I Drugi Moderni Nazvania Sus Sigurnost.taka 4e Ako Nekoi Osven Dvamata Razpoznati Ot Men Po Gore Maldi I Ivailo Imat 4 Kinta,da Zapoviadat Da Vidiat Kak Se Veselim Na Selo!!!
- Registered: 2007-09-20
Ти хубаво обясни, но така и не разбрах за какво става дума.В кое село точно и за кой фестивал става дума?
Митак на тва село сме се веселили още наеш ли колко отдавна ? Tочно с малдито :
cql jivot na selo...... ooOOooO.......cql jivot na seloooooooooooooooo (clap)(clap)(clap)
Plovdiv
Club Puzzle
21.06.2009
19.00
Delate,sickflag,cut Off,red Pack,run 4 Psycho
grupite ot bulgarska strana 6te sa B.F.D.M. i Redound
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 41 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.