Re: xNIKOLANx влиза в затвора за 5 години
Rebirth! Resurrection!
Мислите прогарят като изстреляно олово
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Rebirth! Resurrection!
Янчо.... ти внимавай, защото EDGE BREAK MONSTER-a дебне.. нали знаеш
Обаче на този не-sXe-ар-бивш-съученик май лошо му се пише.
Да е мислил преди да си развърже езика. Не ми се и мисли какво ще му причини ХНИКОЛАНХ. Все пак той владее джуджитсу, тайдзицюен, карате, джудо и всички форуми в интернета!!!!!!!
Преклонете се пред божествената му същност и ще бъдете пощадени.
За всички останали - веган стрейт едж интернет терор!
Янчо, аз говорех за друг Edge Break Monster, не за xNIKOLANx - но и той става
Иначе все пак - http://vimeo.com/207866
Дака, тва филмче съм го гледал около преди 2 години и честно казано е доста тъпо.
Да е мислил преди да си развърже езика. Не ми се и мисли какво ще му причини ХНИКОЛАНХ. Все пак той владее джуджитсу, тайдзицюен, карате, джудо и всички форуми в интернета!!!!!!!
Преклонете се пред божествената му същност и ще бъдете пощадени.
За всички останали - веган стрейт едж интернет терор!
Всъщност от около година тренирам муай тай, а 4 години съм тренирал винг чун.
И искам да помоля темата да се изтрие. Нелепа е.
Не тормозете великия гений!
Янчо, аз знам, че може би си го гледал - ама тематично ти напомням за съществуването му )
Аз сега съм приготвил за ebay няколко неща на VERSE, които не са xVERSEx вече, щото басиста им счупи острието преди година хахах. На всичкото отгоре вече няма VERSE. Ще им взема парите на Хамериканците.
Е защо си спрях Уин Чун-а, а си се насочил към Муай Тай, няма логика
След като информацията не е вярна наистина е коректно да се изтрие темата, така че, моля ви...
Според мен си е била напълно вярна, просто ще видим великото бягство на ХНИКОЛАНХ, oт затвора, в новия сезон на Prison Break!
янчо, брейкна ли безсрамник?
Е защо си спрях Уин Чун-а, а си се насочил към Муай Тай, няма логика
смехних градовете. и в момента нямам време за две бойни изкуства. иначе винг чун е най-доброто от към ефективност и техника, но за момента нямам време да продъжа обучението си. а Муай Тай си ми беше мечта от 2-3 години и реших да се запиша най-сетне да науча поне основни неща. не ,че кунг фу-то не ми беше мечта от 6 годишен, но както казах просто нямам време в моменна.
Ще триете ли темата?
refused кой ти каза тази прелестна информация за мен? дай ми нецензурирания му скайп.
дай ми нецензурирания му скайп.
or else...
nikolan silno se nadqvam da se spomine6
hahahahaha a taka nai nakraq ne6to stoinostno
nikolan silno se nadqvam da se spomine6
и аз те обичам мила, моя еми {}
Page [ 3 of 3 ] Posts [ 51 to 68 of 68 ]