dimaka

Topic: ska reggae dub radio

www.skaradio.hit.bg - огромен архив от ска рокстеди скинхед реге дъб музика...засега още е в тест-формат, но скоро ще заработи постоянно...ПРИЯТНО СЛУШАНЕ

Welldonehero

Re: ska reggae dub radio

a mejduvremenno koga shte moje da se slusha?

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

judi

Ооо, жестокоо!
Ама нали такова? Класическо повече?
Четох в един друг форум,че някой се точи евентуално да става ска.водещ,май за същото он-лайн радио иде реч smile

pun(s)kard

Бравус, страшно е! Много добро!

skankin

dimaka

Ами тръгна радиото ве4е......все още работи предимно само вечер,  но има време...радвам се, че ти харесва........smile

Дима

Привет !

имам едно питане-  миналата седмица се кефиш 2 дни на радиото , въртейки си задника на стола, докато работя.. после.. се  наложи преинсталация на рс то..
пак съм с Xp , но сега вече не ми зарежда  радиото. пробвах  през различни преъри ;(
не ми се  свали линка ,който преди това имах и не ми зарежда .. никак .. жалко.. в рсто ми ли е проблема? някъде из настройките?

dimaka

ами може би нямаш инсталирани кодеци. Други он-лайн радиа слушала ли си след като се преинсталира уиндоса. Филми можеш ли да гледаш. Ей такива неща. Просто си инсталирай кодеци и би трябвало да можеш да слушаш. Радиото работи нонстоп. Айде успех и те очакваме като слушател. Поздрав от екипа на радиото. На 25 Април можеш да дойдеш в клуб BackStage, ще има яко лайв реге дъб шоу и ще има сет от RUDEBOY STATION-екипа. За повече информация за събитието можеш да видиш на www.livedubparty.hit.bg или по форумите rasta.cult.bg, 359hip-hop.com и други. Става въпрос за едни французи които са: weeding dub, webcam hi-fi и МС-то HUBLE-I. Надяваме се че ще дойдеш. Весело

dimaka

Radio RUDEBOY STATION Ви кани на Ska Party на 23 май (събота) от 21:00 часа в клуб "FOUR ROOMS" (ул. "Неразделни 14"-срещу Римската стена,над CROSSPOINT).До всички фенове- заповядайте да се позабавляваме и потанцуваме.... smile smile smile ... Очакваме ви!

Начало:     21:00 часа
      Вход:        2 лв.
      Бира:        малка - няма smile smile smile
                       голяма - 2 лв.
      Алкохол:   1.5 лв.

dimaka

Излъчването на радиото е прекратено поради технически причини...в момента работим върху отстраняването им , така че в най-скоро време радиото ще заработи отново.... cool
     Поздрави!

dimaka

Радиото отново е на линия - на всички слушатели - ПРИЯТНО СЛУШАНЕ big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile www.skaradio.hit.bg
FluxBB logo

Last edited by dimaka (2009-07-28 17:40:44)

maldito

ее най-накрая smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

dimaka

Благодаря на всички за търпението smile smile smile smile .....от колектива работим и над напълно нов и по-обширен сайт.....