FACE FIXXA

Re: 22.08.2009 – Hatecore Night

shte se widim tam znachi viki tongue

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

montey

Хахаха интересни мнения тука във форума, ама на живо ви знаеме всичките какви сте. Ударете по една попма се успокойте wink

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

Teardown

mi mnogo iasno che shte govoria nadmenno .Zashtoto za vas vsichko opira do mustachki i svastiki i tova ako ne e nai iasnia podcherk na predubedenost to ne znam kakvo e.I da ne e nazi spirit ama ne e i anarho spirit,puskaite si linkove s predstoqshti koncerti na anrho lepilari i leberasto pederasti i shte vidite che niama i da napisha i edno mnenie protiv zashtoto tova e prosto MUZIKA!Zashtoto ne sum predubeden kum muzikata i horata koito ia slushat!

Last edited by Teardown (2009-08-23 13:37:17)

«В какъв странен свят живеем — може да се обсъжда всичко друго, само не и Холокоста»

http://bg.altermedia.info/

refused

И все пак самия факт, че за да отидеш на този концерт трябва да пишеш мейли, а не просто да посетиш даден клуб, означава, че не всеки е добре дошъл. Което е знак за предубеденост и дискриминация, които хардкор движението не одобрява. Както и да е, живи, здрави, дано сте се заабавлявали.

montey

refused wrote:

И все пак самия факт, че за да отидеш на този концерт трябва да пишеш мейли, а не просто да посетиш даден клуб, означава, че не всеки е добре дошъл. Което е знак за предубеденост и дискриминация, които хардкор движението не одобрява. Както и да е, живи, здрави, дано сте се заабавлявали.

Това не е точно така. Имаше много хора, които искаха да провалят концерта и за това е цялата тази потайност, иначе на концерта имаше хора от много различни места и не всички се познаваха, както си мислите вие wink

xmissuesx

Монти, човечето, което е на аватара ти, е от Animal liberation front, които (мен ако питаш, за съжаление, защото е смешно да обвързваш общочовешка ценност като правото на съществуване с някаква политическа доктрина, но както и да е...) често са еко-анархисти.  Макар че преди година в Русия се появиха и разни стрейт едж нацита, знам ли? Има ли нещо общо човечето с идеята или просто ти е харесало. Любопитен съм.

montey

xmissuesx wrote:

Монти, човечето, което е на аватара ти, е от Animal liberation front, които (мен ако питаш, за съжаление, защото е смешно да обвързваш общочовешка ценност като правото на съществуване с някаква политическа доктрина, но както и да е...) често са еко-анархисти.  Макар че преди година в Русия се появиха и разни стрейт едж нацита, знам ли? Има ли нещо общо човечето с идеята или просто ти е харесало. Любопитен съм.

От тебе разбирам, откъде е това човече.Просто ми хареса логото wink

Amsterdamage

Teardown wrote:

koncerti na anrho lepilari i leberasto pederasti ...... !

Zashtoto ne sum predubeden kum muzikata i horata koito ia slushat!

Според мен малко са те гушкали като малък....

Кое си требе се самоизисква...

fallacy

xmissuesx wrote:

Макар че преди година в Русия се появиха и разни стрейт едж нацита, знам ли?

милитант еджърството си се връзва перфектно с фашагите, за съжаление. напоследък дори из софия са започнали да драскат подобни призиви по стените

п.п. дори и новина са си пуснали - http://bg.altermedia.info/?p=11416

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

south

Какво по дяволите значи "стрейт едж фашаги"?! Какво, нима никога не е имало хора, обичащи родината си, които не пият и не пушат?! Това, че има такива тарикати като вас, дето са изчели незнамсикакво из интернет и вече са "навътре в нещата" не значи, че трябва да разлепвате етикети и определения на всички останали хора.

В България си имаме една много добра думичка "въздържател", не знам дали я знаете, във вашите си представи отговаря на "стрейт едж".

А ако сте живели случайно през 90-те години (тоест, да сте чак тооолкова "стари"...) - нима нямаше скинари, които не пиеха и не пушеха?

Все едно някои работи за пръв път ги откривате...

JohnnyBlack

Straight Edge е доста по-различно понятие от въздържател, драги wink

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

xmissuesx

пич, стрейт едж не е въздържание а отделна философска позиция, зад която има много повече от непиене. Стрейт едж наци е оксиморон.

fallacy

JohnnyBlack wrote:

Както и фашаги е доста по-различно от "хора, обичащи родината си".

south

JohnnyBlack wrote:

"Не пий, не пуши, не се дрогирай!" - стрейт едж или въздържател?

Fallacy - прав си и се съгласявам с теб, по-различно е. Но дори и полуграмотните автори от bg.altermedia да призовават към непиене, непушене и опозиция към наркотиците - това прави ли ги "стрейт едж"?!

Last edited by south (2009-09-16 15:05:30)

JohnnyBlack

Определено не ги прави, но ние май говорехме за хейт еджа в Русия smile

Та разликата между просто въздържател и стрейт едж е, че е еджът е пънк и е обвързан поне с хардкора, докато въздържател е доста по-необвързващо понятие... може да си просто задръстен представител на поп културата, може да си дръг фрий пънк, който не иска да се определя като стрейт едж и т.н.

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

south

Ето, че разбра какво имам предвид. smile Просто, Мишус почна с темата за "стрейт едж нацита", а това за българските стрейт едж фашаги ми довърши рационалното мислене.

А в края на крайщата (питам от любопитство, не, че искам да споря) ама хипотетично защо "стрейт еджът" и нацизмът да се изключват взаимно?

fallacy

south wrote:

"Не пий, не пуши, не се дрогирай!" - стрейт едж или въздържател?

Когато е надраскано със спрей по стената е просто вандалщина, а въпросните лозунги ги видях за първи път така. Ако е една идея по-цивилизовано и поне не цапат града, може да е търпимо, макар за мен лично глупаво - това, че аз се определям като едж, не означава, че ще тръгна да проповядвам на другите. Тези, които ги интересуват подобни неща, така или иначе сами си проявяват любопитство.

Иначе за милитант еджърството се ебавах (макар че ще вземе да се окаже истина), но движението въобще не би трябвало да се нарича така.

JohnnyBlack wrote:

може да си просто задръстен представител на поп културата, може да си дръг фрий пънк, който не иска да се определя като стрейт едж и т.н.

Или представител на някое от безбройните религиозни учения или просто опитващ се да водиш здравословен начин на живот.

Teardown

http://bg.altermedia.info/images/st.jpg
Около 120 националисти от няколко нации се събраха в клуб в центъра на София, където проявата откри българската РАК група – Чиста Кръв. Те изпълниха няколко свои авторски песни, както и кавъри на известни други групи. Втори на сцената излезнаха Eternal Bleeding от Алтебург, които успяха да вдигнат цялата зала на крака със своите бързи песни с безкомпромисно послание. Вечерта беше закрита с повторно появяване на сцената на  българската група, която изпълни най-новите си песени, и обещаха скорошен албум. Организаторите от своя страна се бяха подготвили с щанд с различни артикули.
http://bg.altermedia.info/images/wewe.jpg

Altermedia България

«В какъв странен свят живеем — може да се обсъжда всичко друго, само не и Холокоста»

http://bg.altermedia.info/

maldito

абе човек не мога да разбера закво ги пускаш тия новини тук като на никой не му пука за групи от сорта на Чиста кръв ?

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

refused

south wrote:

А в края на крайщата (питам от любопитство, не, че искам да споря) ама хипотетично защо "стрейт еджът" и нацизмът да се изключват взаимно?

Не се изключват, всъщност стрейт еджът е задължителен за всеки нацист и обратно. Идеята на движението е расизъм, хомофобия, жертвоприношения към езически богове и всичко това извършено и проповядвано при пълна трезвеност, морална и физическа.

TKL

Не пий, не пуши, не се дрогирай. България над всичко. (свастика) lol

SHAMHUTH

ako smyatate che temata e tolkova bezsmislena prosto naistina ne pishete poveche v neya, neka si puska nazi oferti i sam da si gi razglezhda smile

Audentes Fortuna Iuvat.

south

refused wrote:

Не се изключват, всъщност стрейт еджът е задължителен за всеки нацист и обратно. Идеята на движението е расизъм, хомофобия, жертвоприношения към езически богове и всичко това извършено и проповядвано при пълна трезвеност, морална и физическа.

Сериозният отговор толкова ли те затруднява, че се опитваш да вкарваш ирония?

Изобщо това, което се опита Мишус да направи, е да сравни две коренно различни течения - политическо и (нека го наречем) "философско". Та именно в Германия са били може би най-силните течения за "силна и здрава младеж", "радост чрез труд" и т.н.

PunksNOTdeaD

http://bg.altermedia.info/images/sp1.jpg
http://bg.altermedia.info/images/wewe.jpg

Абе защо подяволите всички на тези снимки са със замазани лица и всичко е толкова потайно? Нали това е концерт на националисти, хора обичащи родинарта си и даващи мило и драго за нея? Аз съм слабо склонен да вярвам, че тези момчета са и хулигани, анти-държавни деятели, привърженици на футболен отбор Athletic Club Atlanta Bilbao (съкратено ACAB) или друг вид престъпници. Именно защото това не е така, предлагам някой да пусне по-подробни снимки, че да видим и ние непредубедените за какво точно иде реч smile

www.PunksNOTdeaD.net/forum
Българският PUNK'S NOT DEAD портал