merkata

Topic: Waste of Time, No Project Band, P.I. - 23.11.2009 Rock Bar Fans

Concert logo

В едно забързано ежедневие и след неделният молебен няма нищо по-хубаво и блажено от това да излющиш 10 бири в приятна обстановка в първата вечер от бизнес седмицата, гарантирайки си мотивация и тонус през оставащите дни. Waste of Time, No Project Band и P.I. обещават една деликатна ска-пънк съблазън, подплатена с женски вокали, мъжки вокали, животински вокали...сола на бас, на китара, както и на един гребен, намерен в обществена тоалетна до НДК (за повече информация пишете във форума). Мероприятието започва колективно в 8 вечерта и завършва индивидуално на места и позиции, най-удобни за празнуващите или съпровождащите ги полицаи.

Waste of Time свирят енергичен пънк рок, пият твърд алкохол, имат мека душевност.

No Project Band свирят весел соцполитически обагрен ска-пънк, пият всичко, нямат никаква душевност.

P.I. свирят весело енергичен соцполитически ска-пънк рок, пият всичкия твърд алкохол и ще кажат на концерта присъства ли душевност и мека ли е тя.

При тенденцията на повечето от тези групи да свирят веднъж на 6 месеца събитието е удобен случай да ги видите в музикалния сезон зима '09 / пролет '10. Автографи и остроумни забележки ще бъдат раздавани при всеки удобен случай.

До скоро от мястото на събитието!

www.myspace.com/wasteoftimesfc
www.myspace.com/noprojectband
www.myspace.com/piaiband

G.N.L.S.

Re: Waste of Time, No Project Band, P.I. - 23.11.2009 Rock Bar Fans

Иво от wasted time бяга бързо, но този път ще има ли накъде?Сами сте си избрали този път господа млади комунисти, не забрявайте че ще трябва да живеете с последствията smile ...ако оживеете де smile

merkata

Вчера след пост-а на плаката ми хрумна, че може да срещне подобни реакции, затова трябва да поясня - в плаката няма никакъв скрит смисъл, нищо анти-това про-онова. Идеята е взета от 4chan.org форум сайт-а, специфично от /wg/ подфорума за общи уолпейпъри - за самия евент има още четири постера от /b/ (общи дискусии) и /w/ (аниме уолпейпъри), като ги поствам долу - за всички се гласува по-равно, така че този попадна по-скоро на случайни начала. Все пак плаката ми се струва сполучлив, но определено не е имал за цел да докаже някого като комунист, да набеди някого в същото или да навява някакви мисли, по-дълбоки от идеята да изкараме една приятна музикална вечер...

http://i162.photobucket.com/albums/t248/noprojectband/Fans_23_11_2009_CuteSka_final_500x3.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t248/noprojectband/Fans_23_11_2009_Hooray_final_500x30.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t248/noprojectband/Fans_23_11_2009_Island_final_500x35.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t248/noprojectband/Fans_23_11_2009_Rambo_final_500x300.jpg

SHAMHUTH

v inet se nasirate dazhe, verno ste si za boy...

Audentes Fortuna Iuvat.

BlindVictim

SHAMHUTH wrote:

v inet se nasirate dazhe, verno ste si za boy...

Ти пък кой си? Ходи си гангстерствай и създавай провокации някъде другаде. Аман от лекета.

Към останалите:
Оставете хората да си свирят. Не мисля, че вкарват политически идеи в музиката си.

G.N.L.S.

И по-добре да не вкарват, че Under siege като вкарваха...спомняте си какво стана.Но в описанието е споменато, че стила на две от групите е соцполитически???И все пак мисля, че ще си изкараме една приятна музикална вечер!

Last edited by G.N.L.S. (2009-11-18 22:54:12)

maniakus

колко мъка има по този свят.... нито групите са комунисти нито подкрепят това, нито пък някакви други идеи и идеали.Може да се схване след кат чуеш няколко песни tongue На мен плаката ми е забавен. А ако имате проблеми с хора от групите, отидете и и го кажете лично , не проваляте концертите и не спамете форумите.
Пожелавам приятно изкарване на всички които ще го посетят.

Last edited by maniakus (2009-11-20 15:24:39)