DRAIN_BAMAGE wrote:"kiss hardcore goodbye" haahhahahahhaha ne znam koi e jivql v saksiq az ZNAM 4e ima koi da sko4i za mene na tiq koncerti kakto i az BIH za tezi koito sa mi ot nqkakvo zna4enie a ne nqkuf RANDOM koito ne znae kakvo da prai v mo6a i rita horata otstrani, a tova 4e delite horata na fashisti antifashisti i tqm podobni samo pokazva kolko ste OGRANICHENI vie, uj tolerantnite.tiq slu4ki hodi gi razkazvai na nqkoi deto go interesuva 4estno kazano tva moje da go napravi vsqka grupa ot 5-6 4oveka na ulicata i po lo6i ne6ta daje jivota ne e 4esten sujalqvam tva e polojenieto
Добре пич, ти си корав кой съм аз мухлясалия 43 килограмов дрогиран пънк да споря с тебе Всепак нека не забравяме, че когато ти ръкомахаш еднолично в моша и смазваш муцуни навън, аз лежа дрогиран в края на залата при другите "плъхове", повечето от които междувпрочем са не по-малки поддръжници на сцената от тебе
И така за тези които имат капка мозък в главите си, въпросът не е кой скин, кой хардкор, кой водолаз, кой аплинист, въпроът е или hardcor-a да е наистина unity или спрете моля ви да ходите с такива тениск, смешно е наистина как агресивно облечени и прилично изрисувани с черепи и боксове младежи седят и гледат сеир като кияци и правят мили очи, да не влязат случайно в полезрението на някого и да хапват плесници после за неподчиниение (rofl)
Всъщност тъжно е, но "покорна глава, сабя не я сече"..
или.. "ще ви дам да ядете и пиете, ама няма да говорите" (Тодор Живков)
www.PunksNOTdeaD.net/forumБългарският PUNK'S NOT DEAD портал