moshpit

Topic: Нови цветя в Пловдив

Някой ходи ли? Как беше? Чух, че пак имало скандали пред и около Пъзела...

discoXdancer

Re: Нови цветя в Пловдив

концертът беше голяма "пънкария".Лично за мен в лошия смисъл на думата.Самият концерт почна с час и 30мин закъснение,което допълнително ме изнерви.Китарата нямаше дист. почти не се и чуваше. Скъсването на струна отне около 10мин за допълнителни "настройки". Скъса се втора струна по едно време и си тръгнах.Иначе хората се кефехаsmile Иначе за 30 годишна група не мисля че може да се говори за нещо като професионализъм.Лично немузикантско мнение wink А колкото до скандали-може и да е имало шот кат си тръгвах видях малко преди Халите група от около 15тина човека с черни дрехи и голи главици които доста стратегически се разделиха на 2 "отряда" и се насочиха към Пъзела. Какво е ставало там- не знам.

Dancho

caischeto smenia struna za 45 sekundi po vreme na pesenta i posle produljawa da q swiri haaheaiwh

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

maldito

е ти пък smile отишъл си на концерт на най-старата пънк група в България и си си тръгнал защото са скъсали струна и са направили малка пауза smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

bratmito

То хубаво пънкария ,пънкария ама за 30 години поне можеше да се научат да си настройват китарите.От уважение към това което правят,ей така за собствен кеф,можеше и да си купят едни китари за тея 30 години ,дето да не са Орфей и Пълдин,които принципно хората ги подаряват.Едно китарно кубе да бяха намерили,даже на репетиция не съм чувал някой да пусне гола китара в пулта.Мнението ми е доста субективно, ама поне ти трябва да уважаваш това което правиш и да се опитваш да го правиш добре,а не колкото да мине номера.
Втори път не бих отишъл...

discoXdancer

Повторното скъсване на струна и паузата допринесоха за цялостното пеживяване. Вкъщи си ги слушам с кеф ама на живо не ме накефиха sad

NUKLEAR

mai ne si na qsno s ideqta brached

Last edited by NUKLEAR (2010-01-19 12:30:01)

nema rados bez grados

4uk

със или без дистер-се тая и без китари да излязат пак са НОМЕР ЕДНО! БАНДА ОТ ДРУГО   ИЗМЕРЕНИЕ!!!