Re: pravonajivot.blogspot.com
Напълно съм съгласен с мнението за дечицата
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Напълно съм съгласен с мнението за дечицата
http://www.dailymail.co.uk/news/article ounds.html xmissuesx какво ти е мнението за това ??
Тая хрътка аз съм я зарибявал по щангите.
Джесика Симпсън не знам дали действително яде месото или само го лигави.
Тази седмица в сайта може да видите филмче, показващо отношението към животните в някои от най-добрите циркове във Великобритания. Интересно ми е шом при такова движение за правата на животните там се случват подобни неща, какво ли е у нас...
Можете да видите и една любопитна рисунка, с която започваме друг диалог - за или против кожените палта, лисици, рокерии и т.н.
Иначе съвсем скоро ще има и висео-интервюта в сайта, първоо от които ще е с To kill, веднага щом нахлуят у нас.
Джесика Симпсън не знам дали действително яде месото или само го лигави.
Това туловище не е от лигавене
След кратка почивка "Право на живот" се завръща с няколко нови проекта, сред които компилация с групи от цял свят (to kill, destroy babylon, what we feel, eye of judgement и др. ), както и специално българско издание на вече спечелилия десетки награди документален филм "Behind the mask".
Второто е голяма чест за нас, защото досега не е правено в никоя друга страна, въпреки че филмът се продава в цял свят. Разрешението е лично от създателката на документалката Шанън Кийт.
И двете ще бъдат представени на специални концерти, така че, на който му е интересно, да хвърля по едно око.
Поздрави!
!!!!!!!!!
Евалата, чакаме информация!!!!!!!!
В помеждутъка на два вида избори у нас, можете да видите две интересни теми в "Право на живот":
"Как и защо дядо-нинджа и група политици убиха 20 палета и майките им."
"Още една причина да не гласуваме за вас" - мила бракониерска снимка на президента на България
Междувременно вече са ясни повече от половината банди, които ще влязат в компилацията на "Право на живот", която ще излезе наесен. Сред тях са: Eye of judgement, To kill, DEstroy babylon, What we feel и др.
Нека не се дърпаме кой е "вървящ-гроб-месоядец" и кой "хипар-тревоядец". Сред нас се разхождат убийци на животни, които биха погнусили дори Ути Бъчваров. Нека заедно се изправим срещу тях. Затова сме хардкор - защото можем да направим разликата...
Първанов открай време си ходи на лов, и в България, и в чужбина, в ловния сезон или извън него, дори по време на национален траур.
Само РусалкаХитлер ще ни оправи.
Русалка Хитлер е нещо като новия ми идол!
bqx ka4il edno interesno klip4e s 1 me4e qvno sa go istrili
Тази седмица от www.pravonajivot.blogspot.com можете да свалите новите епизоди на може би най-доброто риалити, правено някога от Енимъл планет - Whale wars.
Капитан Пол Уотсън и екипажът му отново излизат в открития океан, за да търсят китоловния кораб Нишимару. Този път битката наистина е на живот и смърт, защото залогът са най-големите и най-застрашени животни на тази земя - сините китове.
Междувременно компилацията на "Право на живот" е почти готова. В нея ще участват 18 групи от 12 държави, сред които Eye of judgement, What we feel, Edge with dreads, Jah sun и др. Вероятната дата за излизане е 1 октомври - световният ден на вегетарианството.
Джон Джоузеф от Кро Магс подготвя втората си книга, след автобиографичната "Еволюцията на кроманьонеца". Тя е насочена към здравословния начин на живот и повече за нея можете да прочетете на титулната страница на Право на живот.
Съвсем скоро ще бъдат обявени и всички банди, които ще влязат в компилацията "Right 4 Life. Compassion against ignorance". Тя ще излезе в тираж от 400 копия, като българският вариант ще бъде окомплектован и с няколко подаръка. Повече информация за диска и групите очаквайте до края на месеца.
Чудесен документален филм плъзна из родните тракери тази седмица. "Човекът-гризли" е историята на Тимоти Трийдуел - природозащитник и писател, който тринайсет години живее с най-опасните мечки в света - гризлитата. Повече онформация за филма и линк към торент с български субтитри можете да намерите в секцията "филми".
Съвсем скоро ще е готова и компилацията на "Право на живот" "Compassion against cruelty". Повече информация очаквайте в сайта и hcspirit.com.
Ето и флаера.
Last edited by xmissuesx (2009-10-10 10:08:39)
Jah Sun?
Дам, доста е як. Май беше номиниран миналата година за най-добро емси на Ел Ей. Даже не май, ами наистина
Компилацията, която подготвяме от началото на лятото, е вече факт!
Във финалния й вариант са включени 14 групи от 10 държави. Информация за всяка една от бандите можеш да откриеш на специално направения за компилацията блог www.rightforlife.blogspot.com.
Там са публикувани и всички текстове на песни, както и няколко видеа.
"Right 4 Life: Compassion against gruelty" можеш да поръчаш директно от сайта ни или на повечето хардкор концерти в София и Пловдив. Цената му е 12лв, а приходите ще отидат за публикуването на първата българска книга за права на животните "Нова етика. Заложници в битката за Майката Земя", която се очаква да се появи на бял свят през лятото на 2010-та.
Както знаете, официалната промоция на диска е довечера в клуб THE BOX, където свирим с Fire at will и Nine eleven от Франция, които свирят страхотен мелодичен олдскул.
Ще се радваме да се видим там!
Last edited by xmissuesx (2009-11-02 11:55:45)
bate bez parjolki neznam kak jiveete
Оказа се, че издаването на компилация не е никак лесно. Наложи се да се позабавим и да дадем малка почивка на сайта, но ето ни отново.
На майспейса на право на живот www.myspace.com/pravonajivot вече можете да видите видеото на Резервен план "Формата на нашите души", както и на американското реге-емси Jah Sun (велик!) и мелодичните пънкари от Перу Futuro vega pop. И трите песни са част от компилацията "Right 4 Life: Compassion against cruelty".
Както казах и по-рано, в нея участват страхотни хардкор банди като Eye of judgement, Outlast, UpxRights (с вокала на Fire at will, които бяха скоро у нас), Balaclava и други. Дискът е 100% благотворителен - половината пари ще отидат за издаване на книгата "Нова етика. Заложници в битката за Майката Земя", а другата половина за списанието на animal liberation front - Bite Back!
Отделете 12лв (поемаме пощенските разходи) и подкрепете хубават идея.
Поздрави!
(puke)
Page [ 7 of 8 ] Posts [ 151 to 175 of 176 ]