- Title: цъкащ
- Status: Offline
- Registered: 2011-07-06
Topic: ShitFace(a.k.a Facebook)
Здравейте.
Искам да изразя недоволството и ядът от факта, че не може да се участва в каквито и да е промоцийки и бонуси за спечелване на билет за концерт, ако нямаш акаунт в това нещо наречено "социалната мрежа".Не мога да я понасям тая помия и искам да си остана асоциален.Считам го като дискриминация и искам да Ви помоля да дадете шанс и тази, които нямат Shitface(a.k.a Facebook) акаунт да участват за спечелването на награди.
Благодаря предварително!
- Registered: 2006-12-10
Re: ShitFace(a.k.a Facebook)
Евала за поста братле, аз също мисля, че тая лайнария със "социалните мрежи" малко излиза от контрол и, че прекалено много ни се ръга в лицата.
- Registered: 2010-10-08
- Title: Site Admin
- Registered: 2006-03-27
Здрасти, ако си прочел пълните условия на последната ни игра, ще видиш, че има такава опция - http://hcspirit.com/news/specheli_bilet
sofia.html
Участие по email
Чети от третия абзац нататък 
от статията става ясно, че има такава опция. Аз обаче като цяло исках да кажа, че цялата работа със Фейсбук и Туитър и някакви такива подобни сайтове е някаква жестока истерия. Разбирам комуникация и т.н., обаче не може по-толкова грозен наачин да ти се бута това в лицето. Преди няколко дена исках да се регистрирам в един сайт и ми искаше фейсбук, имаше и опция само с и-мейл, но кагато получих мейла от въпросния сайт в него пишеше, че ще ме регистрират когато могат. Все едно да отидеш на интервю за работа и да ти кажат не ни се обаждайте, ние ще ви потърсим
. Сигурен съм, че ако имах Фейсбук нямаше да стане така.
Така е, но това е един добър начин да събереш хората, които висят само във Facebook и по този начин да се препратят към реалното съдържание на hcspirit 
Иначе от тази игра с Hatebreed съм решил и всички следващи да имат и двете опции, за да няма дискриминирани.
- Registered: 2011-07-06
Благодаря за разбирането!
Идеята като цяло не беше за концерта на Hatebreed.Това беше повод.Става въпрос за общата картинка.Имам предвид и за всички останали сайтове(за които вие разбира се не носите никаква отговорност), в които не може да вземеш участие ако нямаш акаунт във Faceshit.Това прост е израз на негодоувание с промиването и овчото следване на сляпо.Също така и да рзбера какво мислят и другите по въпрос и дали аз нещо не съм повреден, че мисля по този начин.
Така е, но то е по-скоро не овче следване, а най-лесния начин на всякакви организации, марки или услуги да популяризират страниците си във фейсбук.
Брале (BlaNja), не е че ти си повреден, аз също мисля, както съм писал по-горе, че тая работа със социалните мрежи прекалено много се лансира, обаче от друга страна Ростислав е прав, че това си е начин за някакви организации марки и т.н. да се промотират и популяризират. Да, има полза от сайта, обаче повечето хора направо си живеят в него, мен това ме дразни, че като става въпрос за някакво събиране от сорта на протест (не говоря за този за горите) или нещо такова във Фейсбук всички са много силни и винаги са "за", но после като трябва да се отиде на място и се появяват една трета от хората.
Така е, много по-лесно е да кликнеш "Attending" и да продължиш да си висиш на компа, от колкото да излезеш улицата.
А и много от FB приятелите ти ще си помислят, че си "cool" без реално да имат представа дали ще отидеш.
За жалост това е тъжната истина, въпреки, че има доста хора които не са така. Предполагам, че малко или много това си е до човека, но си прав, че много хоора го правят за да си помислят техните "приятели" във Фейсбук че са яки активисти, въпреки, че половината от тези "приятели" дори не ги познават. Интересна тема се завихри тука хАХхахАХха.
Posts [ 11 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.