Topic: Яка музика?!?
Каква друга музика слушате освен хардк...и п... и ...??? На какви групи се кефите?
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Каква друга музика слушате освен хардк...и п... и ...??? На какви групи се кефите?
ска,фолк/рок
много ска и метълия също доста
метъл реге и малко хип хоп
Рок, алтернатив, емо, ска, реге, много рага и денсхол, хипхоп, кючек, малко метал (ама от по-модерния) и това е в общи линии ...
New Wave Of Heavy Metal, Emo, Rock/Alternative
Да почна да си изброявам стиловете:
метъл, хардкор, пънк, ска, реге, рага, рап, хард рок, грънч... да не изброявам защото от други стилове са само по 5-6 песни на стил, иначе основно метъл, хардкор, рап и пънк.
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
Grunge,метъл,пънк и много малко ска и рок примерно иначе много отделни песни има,които ми харесват
Миииии N.W.O.A.H.M., метълкор, метъл (почти сякъф) слушам доста, реге също ...
малко рага, малко други неща, и както вече се каза, в някфи други стилове - по някфи отделни песни
Рапец.
hip hip
ragga
reggae
ska
rock steady
ragga-jungle
...
Еми Brasscore,HC,Grunge,Metal,Speedcore,Olschool Rap,Triphop, и малко Swing
Еми Brasscore,HC,Grunge,Metal,Speedcore,Olschool Rap,Triphop, и малко Swing
brasscore=skacore или това са различни неща?
Дамм знаех си че така ще стане Различни са защото brasscore-a e по-тежък. Групи като Evil Empire и Flaming Tsunamis , за това говоря.На това му се вика реклама - ето го профила - www.myspace.com/brasscoreska
метъл. предимно. и всякакви хубави неща по стиловете, стига да ми харесат, не се ограничавам. Сега примерно слушам новата MESHUGGAH И новия на Гуен Стефани в комбина...
punk,ska,malko metal i rock
Punk
O!
Ska...vsi4ki vidove 4e te sa dosta..da ne gi izrejdam
Rocksteady
Reegea
Raggae
Dancehall
Horrocore
Hip-Hop
Jazz
Metal...ma samo clasiki..axax
Dub
Mento
Grindcore
Noisecore...mng rqdko ma se slu6a
crustcore
Punk rock
Cross over
HC, punk, ska ама ако е на живо по-добре
Mentoto 4oek e zabravena mng stara Jamaika muzika koqto se zarajda v na4aloto na veka.....i zapo4va da stava populqrna prez 1920 do kam 1950 god no mng barzo iz4ezva... zamestena s SKA i REGGEA ,v momenta ima mng dancehall pesni det sa kavari.Sa6tnost mentoto moje da si go 4uval i kato CALYPSO...te sa gore dolu sa6tite kat stilove samo det calypsoto e sazdadeno na Karibskite ostrovi ako ne se laja de;)
Az imam samo nekvi otdelni par4eta koito sa mi bez opis i mi e mng trudno da si namerq ne6to kat cqlo....rova ne6to v neta za imena na bandi ma....dori da namerq posle ne moga da gi namerq ot nikoi..mng vesela muzi4ka e..
Hardcore(metal hardcore) pridimno , ina4e mnogo death metal , grind core , noise , oi , vsi4ko na Cypress hill , 50 cent i otdelni gangsta par4eta
Всичко е ПЪНК..така чеее))
Хммм metal(heavy, black, death, trash, gothic, doom..) металкор, готик, готик рок (Marilyn Manson), alternative, neo metal, house, Gabba, Drum & Bass, Trance... хора и ръченици :!: и на некоя и друга ракия
поп фолк и като цяло съм много open към всякаква музика и не си слагам собствени бариери - ако ми се слуша чалга, слушам болиме к**а
, а за рагата и за реге и т.н. хип хоп, "рапец" и секви такиа идващи предимно от черната раса ще кажа че напрао не ги понасям
Всичко е ПЪНК..така чеее
))
не зная дали баш всичко дали е пънк обаче ... предпочитам HC и Punk групите да свирят отделно..
хм ... защо ли .. питайте ме ще мога да ви изброя поне 48 реални причини ,,
Page [ 1 of 7 ] Posts [ 1 to 25 of 160 ]