Re: Стрейт едж ли сте ?
ВИНОВЕН СЪМ , РАЗПЪНЕТЕ МЕ !! А може и да изкам да съм на 12 , тогава всичко щеше да е по лесно !!!!!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
ВИНОВЕН СЪМ , РАЗПЪНЕТЕ МЕ !! А може и да изкам да съм на 12 , тогава всичко щеше да е по лесно !!!!!
o.O
Съвсем се обърках
![]()
proyavete uvazhenie kum temata i ne se napivayte predi da pishete ![]()
proyavete uvazhenie kum temata i ne se napivayte predi da pishete
Аз изпитвам огромно уважение към темата и към sXe ( колкото и да не ви се вярва ) , лично аз не съм бил пиян когато съм поствал мнение по темата , и не се заяждам с това което обсъждаме а по скоро се опитвам да отговоря на свои лични въпроси и използвам тамата , към абсолщтно никои нямам някъкви лоши чуства , извинявах се няколко пъти .
Аз по принцип , съм се опитвал да запазя , горе споменатата дисциплина на духа и тялото като не пия и е употребявам , но за щастие или не разбрах , че някак си не е за мен ( не ме питаите как разбрах и аз не знам ) но все пак храня наи добри чувства към sXe движението . А за отклоненията по темата , мога да предположа че е защото маи няма какво да се каже толкова повече от някои лични нападки !!
Пия си често за градус и яко наргеле ![]()
НЕ и НИКОГА няма да стана
To4no taka ! da si sxe e ebasi tupoto i az ve4e nqma da sum puk
Наблюденията ми са следните: не се дрогирам
как и кога го разбра??? хахха
не пуша (и никога няма да пропуша, имам лош семеен опит); в момента не пия, или поне не изпитвам нужда да пия. Не е като да не употребявам алкохол, просто направих една гадна грешка преди няколко месеца,от която ме е срам.
Това не е повод да не пиеш алкохол,на всеки се случва къде повече,къде по-малко.
От тогава пиенето не ми носи удоволствие. Поне пиенето на вино. Други алкохоли - водка, не ми харесват, пък и само веднъж съм опитвала. Уискито е яко. Колкото до бирата - много ми е рано да си казвам мнението за нея, хаххах. Или по-точно мнението момиче да пие бира. На момчетата им отива....ако не се прекалява. Бирата в стъклена бутилка е много секси
![]()
Last edited by ROYCORP (2007-11-22 01:18:18)
да си пияница е супер
Super e da si utrepka da ![]()
да си пияница е супер
грешка..трябваше да кажеш - да си пияница e секси
как и кога го разбра??? хахха
Вътрешният ми глас ме информира редовно.
Това не е повод да не пиеш алкохол,на всеки се случва къде повече,къде по-малко.
Естествено, че не е. Просто вече не е като да изкарвам деня само за вечерта, в която ще се напия ,хехех
грешка..трябваше да кажеш - да си пияница e секси
Зависи си от много неща ![]()
когато медитирам в мозакът ми се отделя ендорфин което технически е надрусване. Ето ви интересна тема за дискутиране ![]()
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
По-интересно ми е как медитираш ![]()
с трева от младост 2 сигурно
с трева от 2 години 1 месец и 23 дена не съм медитирал
Става въпрос за концентрация върху своята същност и самоопознаване, вна който му е интересно как става по подробно, да провери в гугъл, или да се обърне към най близкия шаолински монах, аз понеже не познавам никъкви монаси и просто си проверих в гугъл как става ![]()
abe tva e ebati hiparskiq forum sa po4nahte i za meditacii da govorite ...
Павле, аз много добре знам к'во означава да медитираш (и твоето определение не е много точно, но как да е)... въпросът е ти как го правиш... има 10000 вида медитации. Така или иначе тая тема е боза и ми се доаква като я гледам, нека поне обменим няк'ва ценна информация
Аз не медитирам (или поне не систематично), но определено се интересувам.
Пп: Нетз, к'во да се прави... такава е съдбата на форумите
...а и няма нищо хипарско в т'ва да медитираш ![]()
наистина не е хипарско, а само хипивско
имам си свой начин, изчиствам си умът от мисли, докато се концентрирам върху дишането си, после се концентрирам върху нещо конкретно, да речем някой спомен или някой текст или мисъл или нещо такова, или върху емоция, звук и така на татък, зависи от настроението или квото падне
и такао по 15-20 мин на ден. И не е хипарско. Това с тревата е хипарско ![]()
razbira se hardcoremeditaciite sa 6iroko raprostraneni
Съм... фък ми, ама от икономическа гледна точка е баси офертата!!! На ден поне с 5 кинта си отгоре!!!
Да, нали :))))
Същото е и с вегетарианството и веганизма... отваря се ресурс, който може за други неща да се ползва :)
Абе да, ама т'ва с вегетарианството е по-сложно, смисъл внимателен трябва да си много, а и не навсякъде продават сандвич с люцерна и разни такива неща хихихи
Абе малко още и в Шаолин направо.
Last edited by refused (2007-12-31 16:27:22)
nqkoq visoka sgrada po dobre
Page [ 8 of 9 ] Posts [ 176 to 200 of 223 ]