Arkangel_bloodlust

Re: Стрейт едж ли сте ?

ВИНОВЕН СЪМ , РАЗПЪНЕТЕ МЕ !!  А може и да изкам да съм на 12 , тогава всичко щеше да е по лесно !!!!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

xStalkerx

o.O

Съвсем се обърках hmm neutral  roll

xIvelinx

proyavete uvazhenie kum temata i ne se napivayte predi da pishete smile

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

Arkangel_bloodlust

xIvelinx wrote:

proyavete uvazhenie kum temata i ne se napivayte predi da pishete smile

Аз изпитвам огромно уважение към темата и към sXe  ( колкото и да не ви се вярва ) , лично аз не съм бил пиян когато съм поствал мнение по темата , и не се заяждам с това което обсъждаме а по скоро се опитвам да отговоря на свои лични въпроси и използвам тамата , към абсолщтно никои нямам някъкви лоши чуства , извинявах се няколко пъти .
Аз по принцип , съм се опитвал да запазя , горе споменатата дисциплина на духа и тялото като не пия и е употребявам , но за щастие или не разбрах , че някак си не е за мен ( не ме питаите как разбрах и аз не знам ) но все пак храня наи добри чувства към sXe движението . А за отклоненията по темата , мога да предположа че е защото маи няма какво да се каже толкова повече от някои лични нападки !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

Disrespect

НЕ и НИКОГА няма да стана big_smile

http://www.picvalley.net/u/4/892_827.GIF
http://img299.imageshack.us/img299/2350/newbitmapimagecustomrb9.png
Tell 'em you love 'em and their life's worth livin'

Baphomet

Пия си често за градус и яко наргеле wink

MED

xNETZx

Disrespect wrote:

НЕ и НИКОГА няма да стана big_smile

To4no taka ! da si sxe e ebasi tupoto i az ve4e nqma da sum puk

kolko ste be ?!

FACE FIXXA

Judy wrote:

Наблюденията ми са следните: не се дрогирам

как и кога го разбра??? хахха

не пуша (и никога няма да пропуша, имам лош семеен опит); в момента не пия, или поне не изпитвам нужда да пия. Не е като да не употребявам алкохол, просто направих една гадна грешка преди няколко месеца,от която ме е срам.

Това не е повод да не пиеш алкохол,на всеки се случва къде повече,къде по-малко.

От тогава пиенето не ми носи удоволствие. Поне пиенето на вино. Други алкохоли - водка, не ми харесват, пък и само веднъж съм опитвала. Уискито е яко. Колкото до бирата - много ми е рано да си казвам мнението за нея, хаххах. Или по-точно мнението момиче да пие бира. На момчетата им отива....ако не се прекалява. Бирата в стъклена бутилка е много секси

lol lol

Last edited by ROYCORP (2007-11-22 01:18:18)

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

Poke

да си пияница е супер

xNETZx

Super e da si utrepka da big_smile

kolko ste be ?!

FACE FIXXA

Poke wrote:

да си пияница е супер

грешка..трябваше да кажеш - да си пияница e секси  lol

Judy

ROYCORP wrote:

как и кога го разбра??? хахха

Вътрешният ми глас ме информира редовно.

Това не е повод да не пиеш алкохол,на всеки се случва къде повече,къде по-малко.

Естествено, че не е. Просто вече не е като да изкарвам деня само за вечерта, в която ще се напия ,хехех

грешка..трябваше да кажеш - да си пияница e секси

Зависи си от много неща tongue

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

pavelludiq

когато медитирам в мозакът ми се отделя ендорфин което технически е надрусване. Ето ви интересна тема за дискутиране big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

xStalkerx

По-интересно ми е как медитираш smile

FACE FIXXA

с трева от младост 2 сигурно

lol

pavelludiq

с трева от 2 години 1 месец и 23 дена не съм медитирал big_smile Става въпрос за концентрация върху своята същност и самоопознаване, вна който му е интересно как става по подробно, да провери в гугъл, или да се обърне към най близкия шаолински монах, аз понеже не познавам никъкви монаси и просто си проверих в гугъл как става big_smile

xNETZx

abe tva e ebati hiparskiq forum sa po4nahte i za meditacii da govorite ...

kolko ste be ?!

xStalkerx

Павле, аз много добре знам к'во означава да медитираш (и твоето определение не е много точно, но как да е)... въпросът е ти как го правиш... има 10000 вида медитации. Така или иначе тая тема е боза и ми се доаква като я гледам, нека поне обменим няк'ва ценна информация big_smile
Аз не медитирам (или поне не систематично), но определено се интересувам.

Пп: Нетз, к'во да се прави... такава е съдбата на форумите smile ...а и няма нищо хипарско в т'ва да медитираш wink

MURDER

наистина не е хипарско, а само хипивско

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

pavelludiq

имам си свой начин, изчиствам си умът от мисли, докато се концентрирам върху дишането си, после се концентрирам върху нещо конкретно, да речем някой спомен или някой текст или мисъл или нещо такова, или върху емоция, звук и така на татък, зависи от настроението или квото падне big_smile и такао по 15-20 мин на ден. И не е хипарско. Това с тревата е хипарско big_smile

xIvelinx

razbira se hardcoremeditaciite sa 6iroko raprostraneni

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

refused

Съм... фък ми, ама от икономическа гледна точка е баси офертата!!! На ден поне с 5 кинта си отгоре!!!

xStalkerx

Да, нали :))))
Същото е и с вегетарианството и веганизма... отваря се ресурс, който може за други неща да се ползва :)

refused

Абе да, ама т'ва с вегетарианството е по-сложно, смисъл внимателен трябва да си много, а и не навсякъде продават сандвич с люцерна и разни такива неща хихихи

Абе малко още и в Шаолин направо.

Last edited by refused (2007-12-31 16:27:22)

DIETRYING!!!

nqkoq visoka sgrada po dobre