natasha

Re: Най великата hardcore група

dms_dee wrote:

"BIOHAZARD, PRO-PAIN ne sa hardcore grupi. Tova sa nai-velikite Hardcore grupi:
BLACK FLAG (hardcore punk, polojil osnovata na mnogo ot stil-a na HARDCORe-a v bude6te),BAD BRAINS (hardcore punk, no dali nasoka na celiq NYHC 4rez Cro-Mags) Negative Approach (moje bi purvata grupa koqto po stil i poslanie moje da se opredeli kato 4ist HC), State Of Alert, Minor Threat, SSDecontrol, NECROS. malko po-kusno Cro-Mags (Age Of Quarrel erata), Agnostic Front, Warzone, Breakdown (polojili na4aloto na tova koeto svirqt po-kusno Killing Time, i povliqlo metal grupata BIOHAZARD i izvestno kato NY tough guy stil), Sheer Terror (Blood For Blood sa dobra grupa koqto ne e izmislila ni6to novo oba4e - koito iska da razbere ot kude 4erpqt vliqniq da slu6at -'Just Can't Hate Enough' na Sheer Terror), Slapshot (koito do momenta svirqt istinski Hardcore bez nikakvi metal i hip hop primesi), po-kusno Youth Of Today, Side By Side, Judge. Sled tova nemoje da se govori za veliki hardcore grupi a prosto za grupi koito kefat, veliki sa bandite koito sa oformili stila, sled 90te vsi4ko koeto se sviri e variaciq na stari ne6ta sus vzaimstvane ot drugi stilove i po-dobra produkcia. vsi4ko v hardcore e oformeno do 89-ta godina..."

Човек,евала!!!Това е истинската оценка наистина..и аз 100% на това мнение!!!!В 2 от моите коменти се опитах да кажа същото като теб ,но ти си по изчерпателен..хахахахахахsmile
Oldschool rulezzzzzzzzzz!!!!!!!!!

suglasna smile

jjfreeman

Слагам Madball!След нея идват Biohazard и Sick Of It All!Тва е моето мнение!

malloADHC

Според мен далеч не става въпрос за ограниченост, а за това от кога я слушаш тази музика, щото няма човек тук според мен, който я слуша тази музика вече повече от 5 години,например, и не е наясно,че банди като Sheer Terror, Judge, Biohazard, Slapshot, SOIA, Madball, Pro-Pain, sa много основни банди, за всичко, което се случва с тази сцена и до днес, понеже се явяват като основоположници и вдъхновение за поколения хора и банди най-вече.

1912.

Viktor

az ne moga da razbera koi kakvo zaslujeno vnimanie trqbva da obryshta ili ti haresva ili ne.... neutral

Arkangel_bloodlust

Viktor wrote:

az ne moga da razbera koi kakvo zaslujeno vnimanie trqbva da obryshta ili ti haresva ili ne.... neutral

И това го има , но аз скоро се карах с едни приятели точно за това , дали те като слушат някакъв тип core , без значение какъв дали отдават необходимото уважение на основопположниците на тоя стил !!! То иначе и аз не слушам повечето от тези групи , наблягам на други !

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

DIETRYING!!!

no se pak pro-pain ostava nai tupata grupa

FACE FIXXA

ххахаха

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

Arkangel_bloodlust

DIETRYING!!! wrote:

За мен лично , throwdown са тъпа и безмисленна група !!! PRO-PAIN са си класика не са чист hardcore , но не са тъпи !!

Last edited by Arkangel_bloodlust (2007-11-25 03:09:21)

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

FACE FIXXA

абе кенибал корпс е истината

ахаххаххахаха

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

Ragnos

Arkangel_bloodlust wrote:
DIETRYING!!! wrote:

За мен лично, throwdown са тъпа и безмисленна група!!! PRO-PAIN са си класика, не са чист hardcore, но не са тъпи!!

За Throwdown не съм много съгласен. Имат си и техните моменти, особено в албуми като Вендета. Новият им обаче е пълна БОЗА. Превърнаха се в новите Пантера, с което адски много ме разочароваха. Не помня друга банда, която до такава степен да ми е паднала в очите с един единствен албум.
Що се отнася до Pro-Pain: питам какво им е глупавото? Дали не е това, че имат 13 албума? Или защото са дейни вече почти 15 години? Или, може би защото имат собствен стил на свирене, който не се влияе от новите течения в музиката. Вероятно защото звученето им не се е изменило за повече от десетилетие? Или понеже издават нещо ново почти всяка година, откакто са създадени? Не са чист хардкор, е и? По-добри ли щяха да бъдат, ако копираха всичко от бандите от 80-те, по-малко тъпи ли щяха да са? Моля ти се, отговори ми!

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

Arkangel_bloodlust

Ragnos wrote:
DIETRYING!!! wrote:

За мен лично, throwdown са тъпа и безмисленна група!!! PRO-PAIN са си класика, не са чист hardcore, но не са тъпи!!

За Throwdown не съм много съгласен. Имат си и техните моменти, особено в албуми като Вендета. Новият им обаче е пълна БОЗА. Превърнаха се в новите Пантера, с което адски много ме разочароваха. Не помня друга банда, която до такава степен да ми е паднала в очите с един единствен албум.
Що се отнася до Pro-Pain: питам какво им е глупавото? Дали не е това, че имат 13 албума? Или защото са дейни вече почти 15 години? Или, може би защото имат собствен стил на свирене, който не се влияе от новите течения в музиката. Вероятно защото звученето им не се е изменило за повече от десетилетие? Или понеже издават нещо ново почти всяка година, откакто са създадени? Не са чист хардкор, е и? По-добри ли щяха да бъдат, ако копираха всичко от бандите от 80-те, по-малко тъпи ли щяха да са? Моля ти се, отговори ми!

Ам аз да съм казал нещо против това !?!?!?!??! Съгласен съм дори и мнението ти за навата Pantera !!!

DIETRYING!!!

THROWDOWN STRASHNI!!!! STARITE NESHTA OSOBENO SUS KEITH i NOVITE SUSHTO SA QKI

Ragnos

Ragnos wrote:

Ам аз да съм казал нещо против това !?!?!?!??!

Не ме разбра. smile Твоето мнение само относно Троудаун коментирах, а въпросите за Про-Пейн ги задавах към DIETRYING. wink

Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

Viktor

DIETRYING!!! wrote:

za men puk trowdown(bez da namesvam text-ovete)

DIETRYING!!!

ringo zna4i pro pain za men e durvena grupa nemogat da me vpe4etlqt smile

pavelludiq

троудаун си ме кефят, обаче наистина новия албумец ако не беше издадет от тях а от някоя друга по метъл банда щях да се кефя доста, шото албума като звук не е лош, обаче като за троудаун е супер зле, ад си бяха сменил името поне big_smile . Даже си пускам кавъра на сепултура от време на време шото ме кефи. И все пак поздрав за всички с Throwdown- Forever, тая песен никога няма да спре да ме кефи, ко ще и чалга да просвирят!!!

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

DIY-OR-DIE

Днеска ми пристигна дискографийното CD на Negative FX/Last Rights. Negative FX е тва е една от най-великите американски хардкор банди.

d-beat spirit

justinsfhc

Na men The Truth Hurts na Pro-Pain mi haresva, daje naskoro go preslu6vah albuma pak. Za Throwdown nqmam mnenie...ne mi pre4at. Poslednite im ne6ta sa dosta "Pantera", koeto za men ne e lo6o big_smile
@ROYCORP - az sum mnogo "za" Cannibal Corpse big_smile big_smile

kur za 'sichki

NegativeFX

Ragnos wrote:
DIETRYING!!! wrote:

Emi samo tova 4e temata e za nai-velikata Hardcore banda a Pro-Pain ne sa hardcore! Dali sa glupavi ili umni e drug razgovor! A MalloADHC - tova 4e suzdatelqt na va6ata scena v Asenovgrad - Ivailo ot Plastic Bo. vi e kazal 4e Biohazard sa nai-qkata Hardcore grupa, nezna4i 4e tova e istina. Biohazard sa metali, Pro-Pain sa metali i Type O Negative sa metali, a Korn i Limp Bizkit sa ligavi metali!

Last edited by Guest (2007-12-04 07:31:05)

xStalkerx

Хаха, човекът с якия ник раздаде правосъдие big_smile

chefdamachine

NegativeFX wrote:
Ragnos wrote:

Emi samo tova 4e temata e za nai-velikata Hardcore banda a Pro-Pain ne sa hardcore! Dali sa glupavi ili umni e drug razgovor! A MalloADHC - tova 4e suzdatelqt na va6ata scena v Asenovgrad - Ivailo ot Plastic Bo. vi e kazal 4e Biohazard sa nai-qkata Hardcore grupa, nezna4i 4e tova e istina. Biohazard sa metali, Pro-Pain sa metali i Type O Negative sa metali, a Korn i Limp Bizkit sa ligavi metali!

Извинявай, ти за някое списание ли пишеш?

Ragnos

Съгласен, но става малко смешно: метълите казват, че Про-Пейн и Биохазард не са никакъв метъл, а кораджиите твърдят обратното. На кого да вярва човек... lol

Moritz

Ами да видим какво казва Том Климчък в едно интервю за списание Хаос през 2000-ата година:

А: Какво би казал на тези, които ви обявяват за хардкор, когато даже и вие не се определяте така?

Т: Да ни определят, както си искат, все ми е едно. Хората от самата хардкор сцена не са на това мнение, но ни приемат такива, каквито сме. Ако започнем да се правим на корове, те биха ни игнорирали, а сега сме искрени и нямаме проблеми с тях.

Явно Про-Пейн не са хардкор, нито се наричат така, но е факт, че са много добра група, която е израснала и е силно повлияна точно от хардкора...

malloADHC

... имали са множество концерти именно с хардкор банди от сцената в NY, и се слушат от хора в тия среди, звученето естествено е малко по метъл, но като послание и идеи за мен са супер близо до хардкор идеите. NgativeFX, израстнал съм с банди като Biohazard, Madball, SOIA i т.н, и това беше доста отдавна. Тогава не познавах Иво, съвсем скоро дори разбрах, че се кефи супер много на Bio, което е супер яко. Както и да е, просто исках да уточня, че не може някой да ми каже кое е хардкор и кое не е, решавам сам за себе си , Иво ми е просто много добър приятел, а не баща или тартор, или квото и да било от тоя калибър. smile

1912.

houseofpain

След дълги битки за намиране на добра издателска компания  Biohazard най-накрая подписват с  Roadrunner Records. През 1992, е издаден класическия  URBAN DISCIPLINE, от който са продадени над  1,000,000 копия по целия свят.  Biohazard започват да подгряват вече големи имена като House Of Pain, Sick Of It All

кво съм казал аз няма значение. Има значение какво е хардкора. Изтъркана фраза, параван зад който се крият слабите, или сила която прави силните още по-силни. Благодаря ти за това че каза че аз съм създал сцената в Асеновград. Сцената обаче се създаде лесно, но вече години се поддържа от всички тези хора. И тези хора имат свой свят, свое виждане, свой живот. Затова този град даде групи като Mindown, Plastic Bo., Alexunder, Missing The Point, Headshot, Face The Truth . . . .  и най-хубавото е че още ще дава... знаеш ли на какъв извод ме води всичко това. Че има обща идея, има обща страст, има общ интерес. Има помощ и респект. Това е хардкор. Дали ще съм Biohazard или иво от plastic bo. няма значение. Важно е кой си, какво и защо го правиш. Щом аз съм темата за теб, тогава..... кофти :0) има далеч по интересни неща на света и по креативни переспективи за теб. И знаеш ли кое ми е най-смешното... Когато хлапетата започнат да се карат пластик бо пънк ли са или са ска.
  Те не са нищо.. те са една младост, една страст. Дали на Biohazard също им е смешно когато някой коментира свободния им музикален дух, и се опитва да го сложи в клетка и да го клишира казвайки - ГИЛТИ !!! ю А ХАРДКОР МАДА ФАКА smile

А ти... налучквай и бъди все така усърден ДА РАЗБЕРЕШ какви са всъщност Biohazard. . . Успех