Re: Най великата hardcore група
Кое е великото на Tokio Hotel ??

Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Кое е великото на Tokio Hotel ??
Кой казва, че са велики? Тука само спам се реди в тая тема, а щуротиите край нямат... Токио Хотел са неориентирани деца-хомосексуалисти, които са позор за немската музикална сцена, в който и да било стил.
xIvelinx wrote:neshtata misho ne opirat samo do muzika,ima stotitsi grupi koito zvuchat taka.a imidzha im e strahoten kakto otochnihme i mislya che i toy e vazhen,zashtoto e chast ot tyah,sledovatelno i ot muzikata im,nali?
Част е от стила им, не от музиката. Казах ти...като дойдоха с дънчиците и бретончетата много ги подцених и мислих, че ще са някви загубени пендели, ама като ги чух веднага си промених мнението.
А на теб, след като не ти харесаха, защо мошваше, така че да излюмкаш пича зад теб в носа?
mi za mene muzikata i stila sa pryako svurzani.
da, ne mi haresaha,tva oznachava li che ne tryabva da praya mosh na mosh momentite koito imat imayki predvid che na tyah drugi ne mozhe da se pravi?kogato chovek e na kontsert e normalno da se zabavlyava,za tva se plashta vhod po printsip,no az i ne platih
Малко звучиш като 13 годишно момиченце...
Сещаш ли се защо харесват Токио Хотел? Защото са 'секси', а не заради музиката им. Така хиляди чалгарчета започнаха да се правят на емота без да разбират нищо от стила.
Ти като слушаш някоя група ги гледаш как са облечени или как свирят?
nz shto mi gi govorish tiya tupotiy i ne iskam i da razbiram,spora e maloumen i e voden sushtiya v sushtiya forum...predelno mi e yasno tova koeto kaza,kato izklyuchim sravnenieto mi s maloletna devoyka,koeto me gudelichka po ezicheto
i pak she ti kazha za posleden put veche,che grupi kato taya ima stotitsi,sviryat nyakuv metalcore, prayat se seksi za sushtite maloletni devoyki,a men tova ne mi dopada,nito muzikata,nito stila
grupi kato studiowaste ima v amerika kolkoto shtesh
m/u hsb i studiowaste nyama myasto za sravnenie tiya nemtsi sa ot 10 godini na stsena i opredeleno sa povliyali,svirili i napravili poveche.a i hsb i neaera imat dosta death metal i nz shto gi sravni s tiya,kakto i da e.
nyama kvo da obsuzhdame poveche spored men.
абе цеца величкович е истината
тука напълнихте темата с боза
аре моля ви са
след неколко дена ще съм модератор така че се дръжте прелично
и пишете на кирилица...че ше ви се ебе майката...на постовете..
каам ти говорих снощи с ростислав....
m/u hsb i studiowaste nyama myasto za sravnenie tiya nemtsi sa ot 10 godini na stsena i opredeleno sa povliyali,svirili i napravili poveche.a i hsb i neaera imat dosta death metal i nz shto gi sravni s tiya,kakto i da e.
nyama kvo da obsuzhdame poveche spored men.
Не съм сравнявал музиката им...не знам защо ти хрумна. Мислиш ли, че не ми е ясно това, което каза?
mislya che e vreme da spra da mislya po tezi vuprosi
мисля че е време да ви застрелям с една истинска хардкор класика
Judge - hear me
Направо ги утепа, ка'ам ти...
victimize - no crying in hardcore, eto istinska hardcore klasika
now swing arms
victimize са объркани
Няма най-велика. По-добре ще е да кажем любима/и.
Величията са си Minor Threat, Warzone, Black Flag, Bad Brains, 7 Seconds, Sick of it All, Ryker`s, Crowbar, Agnostic Front
Blood For Blood също са си религия, но единственото нещо заради, което не ги включих по-горе са текстовете. Прекалено много омраза се сипе от тях.
Crowbar ne sa hardcore, i da slaga6 Ryker's zaedno s Bad Brains i Black Flag ne stava...
Crowbar moje i da se prosvetqt v "hardcore"-a sled kato napraviha savmesten proekt s "bashtata" Jamey Jasta.
Mejdu drugoto grupi kato Crowbar se broqt na prysti i sa dostoini za uvajenie.
Nai veliki hardcore grupi:
na4aloto na 80-te:
NEGATIVE FX
SSDecontrol
Negative Approach
State Of Alert
Minor Threat
Bad Brains
Sredata na 80te:
Cro-Mags
Agnostic Front
Slapshot
Kraia na 80te:
Youth Of Today
Side By Side
Warzone
Sick Of It All
Chain Of Strength
Breakdown
Sheer Terror
JUDGE
Ot 90-ta dosega:
Slapshot
CHAMPION
Floorpunch
Ten Yard Fight
Blue Monday
VERSE
Crowbar moje i da se prosvetqt v "hardcore"-a sled kato napraviha savmesten proekt s "bashtata" Jamey Jasta.
Mejdu drugoto grupi kato Crowbar se broqt na prysti i sa dostoini za uvajenie.
Jamey Jasta e ba6ta na kakvo to4no, 4e ne razbrah. Iasno 4e Crowbar sa dobra banda, no NE SA hardcore!
e kak kakvo na tova koeto Crowbar ne sa
Чечо wrote:Няма най-велика. По-добре ще е да кажем любима/и.
Величията са си Minor Threat, Warzone, Black Flag, Bad Brains, 7 Seconds, Sick of it All, Ryker`s, Crowbar, Agnostic Front
Blood For Blood също са си религия, но единственото нещо заради, което не ги включих по-горе са текстовете. Прекалено много омраза се сипе от тях.Crowbar ne sa hardcore, i da slaga6 Ryker's zaedno s Bad Brains i Black Flag ne stava...
А защо не RYKER'S са страхотна група европеиска при това!
NegativeFX wrote:Чечо wrote:Няма най-велика. По-добре ще е да кажем любима/и.
Blood For Blood също са си религия, но единственото нещо заради, което не ги включих по-горе са текстовете. Прекалено много омраза се сипе от тях.Crowbar ne sa hardcore, i da slaga6 Ryker's zaedno s Bad Brains i Black Flag ne stava...
А защо не RYKER'S са страхотна група европеиска при това!
za6toto Ryker's sa metali, koito po vremeto na buma na hardcor-a v na4aloto na 90te izgrqha na scenata s pomo6ta na nai - Rip Off label-a su6testvuval nqkoga - Lost And Found Records. Ne sa izmislili ni6to novo i ne sa doprinesli ni6to osobeno za stila, za tova titlata 'Nai-Velika Hardcore' grupa nemoje da im se dava. A puk da gi spomenava6 redom s osnovatelite na stila e prosto nelepo. Vse edno da kaje6 nai-velikite metal grupi sa Black Sabbath i Shadows Fall.
Page [ 6 of 14 ] Posts [ 126 to 150 of 339 ]