Atom RSS
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 36 of 36 ]
- Title: тарикат
- Status: Offline
- From: GBC
- Registered: 2006-11-11
Re: The Voldera Cult (ex Studiowaste)
аз не мога да разбера какво се карате , постната е темата отдоле има място да си изразите мнението всички го праят аз го направих , не ми харесват и толкова ако отида на концерт ще се изкъртя ама няма да си купя албума им , Варна София кви са тея глупости , за вас това ли е България , докато го има това Варна -София няма да има силна BG сцена !! !!! !
Last edited by Arkangel_bloodlust (2007-12-08 12:45:01)
A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!
- From: Къде ви трябвам?
- Registered: 2007-07-16
MURDER wrote:аве за хората във варна и сцената в софия е западна. точка
хех, географски погледнато. 
Иначе Аркейнджъл е прав. 
Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!
- Title: мафиозо
- Registered: 2006-04-10
не става дума за градове.. а за квартали
Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!
- Title: цъкащ
- From: Sf
- Registered: 2006-05-26
Ми не знам за тия, не съм ги гледал на живо ... добре звучат, но не са мой тип /като музика имам предвид/ .. а иначе това как изглеждат не е от голямо значение ако музиката е яка ...
Но не знам няккой от вас дали ходи да гледа http://www.myspace.com/subscribe/ Subscribe свириха тези дни и в Сф и във Вн .. аз лично много се изкефих, за вас не знам ...
- Title: закоравял
- From: Sofia
Arkangel_bloodlust wrote:аз не мога да разбера какво се карате , постната е темата отдоле има място да си изразите мнението всички го праят аз го направих , не ми харесват и толкова ако отида на концерт ще се изкъртя ама няма да си купя албума им , Варна София кви са тея глупости , за вас това ли е България , докато го има това Варна -София няма да има силна BG сцена !! !!! !
във варна и софия са най-силни групите
кво искаш да казваме
- From: GBC
- Registered: 2006-11-11
Viktor wrote:Arkangel_bloodlust wrote:аз не мога да разбера какво се карате , постната е темата отдоле има място да си изразите мнението всички го праят аз го направих , не ми харесват и толкова ако отида на концерт ще се изкъртя ама няма да си купя албума им , Варна София кви са тея глупости , за вас това ли е България , докато го има това Варна -София няма да има силна BG сцена !! !!! !
във варна и софия са най-силни групите
кво искаш да казваме
Какво ще рече силни групи ??
A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!
- From: Sofia
ами доста голяма част от яките групи са във варна и софия
тва е
- Registered: 2006-08-13
v pld i ad sa nay silnite fizicheski obache
vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?
- Title: мафиозо
прощавай ама едно е да разчиташ на силата от столипиново друго е да имаш само факултето. едното е по-голямо от другото
Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!
- From: zad na maika ti
- Registered: 2006-06-11
Чечо wrote:енви... отзивите съм сигурен, че ще са по-лоши от изсипаните пацани на тази страница
пиши на кирилица ако обичаш, че си изчекнах погледа, за да разбера какво си написал
за всичко си прав точно така е братле и ти обещавам че веднага си го премествам от единия крачол в другия!

kur za 'sichki
- Title: цъкащ
- From: София
- Registered: 2007-03-05
Концерта им в София със SWAFI и останалите 2групи, които не помня, беше много добър
Кавъра на Norma Jean, който направиха Studiowaste & SWAFI тотално ме разби! Един от най-яките концерти, на които съм бил... май 
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 36 of 36 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.