Topic: Dr.Martens
Кажете място, където мога да нямеря Dr.Martens обувки ?
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Кажете място, където мога да нямеря Dr.Martens обувки ?
Май имаше магазин специално за тях ... ма не мога да ти кажа със сигурност. А и не виждам смисъл в тях
ай като намериш кажи ми за цените ориентировъчно пък и да не са само на Док примерно.
Стийл също имам наблюдения ,че са здрави.
drmartens.fly.to
drmartens.fly.to
Това е най-доброто, ама има и разни по тея метълските магазини Горгон, ОЧЗ...
Да, другото е Горгон. Има и един магазин в една пресечка на Мария Луиза, ама там са гадни. Едно време от там си взех първия Мартенс и се оказа страшно издръжлива обувка, но тогава още се произвеждаха другаде... вече забравих как беше.
от владо дето е негов този сайт за мартенси е единсвеното място дето можеш да си земеш наистина качествени оригинални обувки, но от другаде няма къде или има но са гръцки така че най-добре от него малко и надул цените но си заслужава
Така е. Е, не съм си взимал от него Мартенс, но си бях взел преди няколко години едни Boots & Braces 14ки и бяха много добри. Носих ги почти две години и ги продадох за добри пари.
Така и така стана дума за кубинки - можете ли на мен пък да ми препоръчате откъде да си взема няк'ви, които да са "dairy free"? Ще рече, че не искам да са от животински материали. В сайта на ъндърграунд гледах, както и в няколко специализирани сайта, но са все английски и съответно са страшно скъпи.
имаше некъв магазин около пресечките на витошка май.
и в ибей.ком
от владо дето е негов този сайт за мартенси е единсвеното място дето можеш да си земеш наистина качествени оригинални обувки, но от другаде няма къде или има но са гръцки така че най-добре от него малко и надул цените но си заслужава
Е те неговите къде са правени, от няколко години насам мартенси не се правят в Англия, а само в Китай и Гърция, и ала-бала, и пак са оригинални, ама с по-кофти качество от старите.
Last edited by gsp (2007-12-15 13:41:57)
Така е. Е, не съм си взимал от него Мартенс, но си бях взел преди няколко години едни Boots & Braces 14ки и бяха много добри. Носих ги почти две години и ги продадох за добри пари.
Така и така стана дума за кубинки - можете ли на мен пък да ми препоръчате откъде да си взема няк'ви, които да са "dairy free"? Ще рече, че не искам да са от животински материали. В сайта на ъндърграунд гледах, както и в няколко специализирани сайта, но са все английски и съответно са страшно скъпи.
http://www.moloko-shop.de/xtcommerce/index.php
не знам дали има, но е доста богат
http://www.vegetarian-shoes.co.uk/c-4-mens-boots.aspx
Да, знам го тоя сайт, него имах предвид по-горе.
80 лири за обувки? Сметни го х 2.8 (сега проверих курса) + доставка и глей к'во става
метъли ли искате да ставате?
Не, просто искам да си взема няк'ви читави зимни обувки. Проблем?
хахаха
зимни?
земи си планинарски обувки м8 ...с мартенса бая ще ти е студено.
с кубинки за зимата ще трябва да накараш баба ти да ти оплете и чифт вълнени чорапи
Ко бе, аз зимата си ходя с войнишки кубинки и си ми е топло, естествено си искат свестни стелки да си купиш и дебели чорапи, но не си спомням скоро да са ми са се мокрили краката или нещо друго което вероятно би станало с маратонките ми.
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
хахахахаха какви са тия легенди...
зимата с кубинки е перфектно и то с нормален чорап...
пролет, лято, есен, зима Мориц с кубинките и джина
хахахахаха какви са тия легенди...
зимата с кубинки е перфектно и то с нормален чорап...
Перфектно е дори и само с чорапогащник, при това от 15 den
Бе то аз като се сетя, май съм нещо сбъркан. Лятото щъкам насам натам с едни "Undercover" 10 дупки, а пък зимата не свалям кецки от копитата. А сега за въпросите, има един пич от Пловдива-града, който доставя "Underkower" - и директно от Германия, от естествена кожа са обаче инфото може да помогна на хората, пък и на сносни цени. 10-ките си ги взех от него за 90 кинта и то с доставка до моята врата (е тогава още обитавах Майнатаун), имам също едн 3-дупкови за 50 лева. За обувки такъва клас си е направо далавера. Ако някой проявява интерес ЛС. А иначе тези обувки стават и за лято и за зима. Няма значение с дали си метъл, пънкар, кораджия, шофьор на лайнарка, просто има моменти дето изискват определено оборудване. Е и армейските Кубинки са ехтра, ама да са от старите модели. На едни модерни им видях сметката едно лято и сега съм малко резервирам. Ама то може и аз да съм си виновен. Както и да е дерзайте.
И аз доста съм се разхождал с кубинки зимно време. Пък и не е казано, че трябва да са баш steel-toe. Има си кубинки, които отвътре са с няк'ва вата, примерно. На първо време въпросът е да са не-животински, пък после ако трябва и 5 чорапа ще нося. А и Павел е прав - с кубинки няма мокри крака
Undercover-а се оказа добра обувчица...
очаквах, че след като е доста по-евтин ще има изненади, но се държат перфектно...
горещо препоръчвам
лете се ходи с джапанки кви са тея лафове дето ми пускате тука горгони вижъни и т.н. путкарести истории
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 67 ]