Re: Бойкот на Белла
сега па кое е сексисткото ?!?!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
сега па кое е сексисткото ?!?!
Много просто , знам аз - "всичко друго, но не и брак"!
да, излиза че мисля бавно. надявам се поне ти знаеш какво искаш (да кажеш)
Малко ще се отклоня от темата, но попаднах на готовите късмети в кори Белла. Забележете що за глупост:
"Плюй си на петите и далече беж,
че очаква те годеж"Аз може пък да искам да се сгодя (в действителност наистина искам). И тогава това ли трябва да ме зарадва? Да не говорим, че е сексистко, хаха
Междувпрочем готовите късмети са най-дебилното нещо на света. :\
На мен па днес от гнусните салати на Кенар ми се падна "бебе". ![]()
да, излиза че мисля бавно. надявам се поне ти знаеш какво искаш (да кажеш)
А какво искаш да си помисля , когато прочета "и далече беж, че очаква те годеж" ?!? Да се зарадвам ли? Да беше нещо от сорта на
"Изпълнен си с копнеж - очаква те годеж" ,или нещо подобно. Словоблудства по адрес на най-святата институция - не, мерси. Женете си се помежду си и си раждайте деца както можете. А и звучи така, сякаш ти пожелават най-гадното нещо на света!
Кой уби чувството ви за хумор, хора? Що се впрягате от нещо завряно в шибано тесто за баница бе??? И са ще четем още 5 страници глупави спорове дали било сексистко, кой бил бавен или защо раждането на деца е хубаво нещо...
Чудя се дали това е по-смешно или трагичното пожелание. Обадете се на Господари на ефира начи, да им се оплачете, за дето не ви е бендисало късметчето. Сигурен съм че ще ви вземат присърце, особено онзи човечец - да е жив и здрав - Приятно ми е, Мавриков!
Смейте се повече на тия празници поне и не издребнявайте за глупости.
...старо ![]()
MURDER wrote:да, излиза че мисля бавно. надявам се поне ти знаеш какво искаш (да кажеш)
А какво искаш да си помисля , когато прочета "и далече беж, че очаква те годеж" ?!? Да се зарадвам ли? Да беше нещо от сорта на
"Изпълнен си с копнеж - очаква те годеж" ,или нещо подобно. Словоблудства по адрес на най-святата институция - не, мерси. Женете си се помежду си и си раждайте деца както можете. А и звучи така, сякаш ти пожелават най-гадното нещо на света!
ти май си се притеснила че никога няма да се омъжиш и да имаш деца и подобни късмети ти късат сърцето ![]()
мен ми се падна чака те червена кола,не ферари но също толкова добра
ебати тъпия но нема да седна да се вайкам у форона че нема да е ферари ми ше е полско фиатче без предна врата
не чувствам комфортно когато ям нещо което не съм отгледал от малко
ти с кво се храниш ако не е тайна??
щот ако не живееш на село при обора немаш такъв шанс,освен ако не ядеш домашни гризачи котки кученца плюшени зайчета ![]()
Аве по-скоро трябва да ти е некомфортно като го ядеш, след като си го гледал толкова време... Ама знаеш ли, разни хора, разни идеали. Иначе давай тавата с анонимната свиня хахаха
Page [ 4 of 4 ] Posts [ 76 to 86 of 86 ]