Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?
Днес във родната казарма нещо дига се аларма, май дошла е кака Мара, кака Мара к*рва стара, хееееейй
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Днес във родната казарма нещо дига се аларма, май дошла е кака Мара, кака Мара к*рва стара, хееееейй
DIETRYING!!! - супер мн 10х ![]()
HCspirit идва от HardChalga spirit...
объркала си мястото... ей сега пращаме голфовете... ![]()
Ой, Тигре, Тигре e един истински Ой! химн.
Аххаххха, BlindVictim, гавриш се ужасно
как можах да забравя... ![]()
подкрепете я в нейното начинание да бъде себе си!!!
хмм , виж аз първо не мразя никой , защото аз не мога да има кажа каква музика да слушат , все едно да им кажа хвърли се от еди кой си мост , предполагам ме разбираш , заради някакъв си стил музика аз не мога да мразя когото и да е било
просто казвам , че се старая да буда различна от който и да е било (от всички) просто да бъда себе си , а не да имитирам някой или нещо такова
ти ако се стремиш..."да си различна" значи си твърдо убедена че не си по-различна от които и да е било камоли тея от твоя клас. ![]()
И ти не знаеш точно кво искаш да каеш ма нема значение ![]()
онтопик:..
чалгията е религия ![]()
и те са хора
te sa hora ot naroda!!!!
От циганското гето.
http://vbox7.com/play:9402a18e
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
XAXXAxaxaxAXXAxaxaxAXAaxaxXAXXAXaxaxXAXXAaxaxxXAAXxaxXA
syrma v mraka zaebi gi tiq ni6to ne rasbirat!!! JUST DROP DEAD !!!
http://vbox7.com/play:9402a18e
Pavelludiq - strashen si
шуменската школа ни е позната отдавна...
DIETRYING!!! - edinstveniq svqstne , koito ne se pravi ili pone az taka si mislq , e brao , pozdravqvam te , dano i ti da ne me razo4arova6 ![]()
![]()
Винаги съм мечтал да чуя split на кондъо-VS-бранник
DIETRYING!!! - edinstveniq svqstne , koito ne se pravi ili pone az taka si mislq
Мда, определено ти така си мислиш. ![]()
JUST DROP DEAD !!!
Ако не ми вярваш, просто отвори речника. ![]()
Last edited by Ragnos (2007-12-30 01:01:00)
Ragnos - оф що не млъкнеш ?????
младо и надъхано...
нема се пУашиш...
DIETRYING!!! - edinstveniq svqstne , koito ne se pravi ili pone az taka si mislq , e brao , pozdravqvam te , dano i ti da ne me razo4arova6
Точно така е !
хмм , виж аз първо не мразя никой , защото аз не мога да има кажа каква музика да слушат , все едно да им кажа хвърли се от еди кой си мост , предполагам ме разбираш , заради някакъв си стил музика аз не мога да мразя когото и да е било
просто казвам , че се старая да буда различна от който и да е било (от всички) просто да бъда себе си , а не да имитирам някой или нещо такова
Тц, тц, тц. Тая хава с толерантността излезе извън контрол, big time. Когато яз бях в даскало, доста отдавна, всичките ми съученици ме мразеха, щото не слушах "тяхната" музика. Еми "греда", както казва един приятел, накрая не издържаш и им казах да идат да се съвокупляват (то май и така е станало на една от вечерите на абуригентският бал/он/, винаги е имало нещо атрактивно в гимназиалния групов, неубоздан, животински сех
, не мислите ли?). После и колегите ми в Универсарника ме мразеха много (подсмърк, хлип /едма мъжка сълза се отронва от лявото му око/), ама аз не се отказвах, бях си различен и накрая им казах да си заврат недоволството където искат (ама май никопй не го направи, ех къде останаха лудите гимназиялни години, пъш).Сърма в мрака, мога само да ти кажа едно - поддържай различието което си си изградила, само то ще те спаси да не станеш част от сивата маса. А пък на останалите - лоши хора такива, как може да говорите на момата така, ами ако я разубедите и тя утре стане най-вълрата чалгаторка и устройва хайки за да ни издирят и изтребят, като напастта която сме. Идете в ъгала и се засрамете.
П.П.
Винаги съм мечтал да чуя split на кондъо-VS-бранник
Хахахахахахахаахахахахахахаха тва си го предтавих мноооогоооо картинно, някак си преодладаваше червения цвят. Много добро просто.
Last edited by Tolimir (2008-01-01 23:26:57)
Истината е, че нещата са много субективни. Тъпо е да се лепват етикети и да се подхожда с предрасъдъци. Всеки има право на личен избор и да се налага мнение е глупаво. Познавам страхотни хора, които слушат чалга и абсолютните лайненца, които слушат хардкор и съответно обратната комбинация. Всичко е до характер, възгледи, среда...чалгата е достъпна и лесно слушаема музика, затова е толкова разпространена. Жалкото идва тогава, когато видиш здраво хардкор копеле да се тресе на чалга.
Имам приятели от различни кръгове; и аз преди харесвах само HC, но някак си с времето и хората намерих най-близката си музика: trip-hop, downtempo, dub, а хардкорът остава един много добър спомен, към които се връщам не рядко.
@Tolimir -братле (копелее!) ,освен, че научих много нови яки думички от теб, другото на което ме наведе постът ти, беше един гимназиален, див, необуздан смях, защото изобщо не ми се ходи в ъгъла да се засрамвам ![]()
@Sokrates - вече няма такова нещо като много и малко разпространена музика, има милиарди начини да се сдобиеш с онова, което искаш; а когато слушаш чалга и си доволен от положението си никой вече не може да те спаси. Да, и аз познавам хора, които слушат тая музика и са адски точни, но някак цялото уважение, което изпитвам към тях се стопява в нищото, когато гледам тези уж умни девойки и девойчовци да "дивеят" върху столове и върху маси. Да не говорим, къде в чалгата има послание?? И грам не мога да я понасям, не ходя по купони ,където се слуша чалга, защото ще се изповръщам върху някого (ще ме прощавате за израза) и после ще си тръгна и ще цивря, че съм си пропиляла времето. За щастие най-близките ми хора не слушат чалга и не се налага да проявявам търпимост към тях и към вкуса им; търпението е една от чертите в характера ми, които липсват напълно. Не съм толерантна към това ,което не харесвам и няма и да бъда, което не означава, че налагам мнение -и без тва не мога да надвикам 20 побеснели чалгари, хаха.Не става дума дали харесваш определен стил музика -е, логично е да ти допадат близки по звучене неща -аз въобще не слушам хардкор,а и не ми допада, но го уважавам като стил и смятам, че има какво да предложи на всеки, който иска да вземе нещо от него. А какво може да ми предложи чалгата и търпимостта към нея? Едно голямо НИЩО, което е за боклука!
И още нещо -това да си различен се постига изключително трудно, всеки трябва да го знае, толкова е логично. И тази различност се доказва с действия, а не с циврене по форуми, ебаси. "Класът ми ме мразии" - е, и? На кого . the fuck ,му пука? Това, че някой те мрази не те прави герой и не е критерий за нищо. Докато не те намрази истински, до толкова, че да му се иска да те убие. Ии, не се научихте и тва е.
Тука има игра! Яко
Я, вижте ето тука сега да ви провокирам малко
http://vbox7.com/play:ad137551
Page [ 5 of 12 ] Posts [ 101 to 125 of 293 ]