Topic: Другият "Hardcore"
Пускам тази тема защото снощи ми се случи нещо много странно. На спирката спред блока в които живея се видях с един съсед, бяхме много близки като малки, но както става позагубихме връзка. Пича беше със слушалки в ушите, ама ме позна. Заприказвахме се и така от храстче на храстче, от горичка на горичка се разговорихме за нова година и за това каква музика сме слушали тогава. Не исках да се впускам в подробноста и затова му казах, че музиакта дето слушахме не се нрави на всички. Просто не можете да си представите каква беше изненадата ми като чух от неговата уста да се отронва: "Ми ний слушахме предимно Hardcore, и други подобни неща". Много ми стана драго на душата (и двамата бяхме в, как да го кажа, работни дрехи, абе не изглеждахме като типичните слушатели на такава музика), и го попитах какво слуша в момента, пича само се усмихна и подаде едната тапа за ухо. Това което ме връхлетя беше невороятна дандания от компютърно модифицирани звуци. Добре, казах си, просто такава е тази част от парчето. След три минутно слушане обаче, останових, че това е парчето . Попитах го какво е това, а той обидено ми заяви: "Е как какво Harcore, естествено!". Та поговорихме си и се оказа, че и някакви "електро-маняци" (както се изрази пича), са си лепнали (както се изразих аз) тази дупичка. А след като попитах чичко Google (чете се Джуджъл
) се оказаха мноооого.
Та вие какво мислите за тези "самозванци"? Просто ми е интересни а вие сблъсква ли ли се с тя?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?