Re: Comeback Kid
super veche sa populyarni sred montyorite
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
super veche sa populyarni sred montyorite
Единият от вокалите доколто знам е монтьор ( също като Роджър от Агностик фронт, който това е работил години сдел затвора и преди риюниъна им ). Но все пак чуй и какво говорят във видеото. Аз не съм го гледал около година, но май говориха за позитивното и християнско послание. За глупости се караме -всеки има право да не харесва който си иска, не знам и аз какво се впренах
xdeathstarx imat uchastie v nqkvo predavane za koli po discovery ebasi otdadenata grypa na ideiti si
Е като имат участие в предаване за коли значи не са отдадени на идеите така ли?Тук не виждам логиката.
ne vijdam kak taq grypa moje da e liubima na nqkoi
Аз пък не виждам как Гергана може да е любимка на някого, но уви.
Всеки си има собствен вкус и никой няма право да обвързва другите с мнението си или да се налага.Кажете "не ми харесват", а не "слаба работа, тъпаци са".
Мен лично тия не ме кефят хич. Вокала не е нищо особено, да не кажа че е слаб, а баса почти не се чува. Като цяло нищо което може да ти грабне вниманието
Cоmeback Kid са супер ... наскоро ги чух за първи път и много ме изкефиха ... а това парче специално ми е едно от любимите ... имах период, в който го слушах всеки ден по няколко пъти
comeback kid са супер добра група
любим албум ми е Wake The Dead
Камене, изхвърли си тениската на комбек кид и ги махни от топа си.
Daka, той говореше за xDeathstarx, като че ли
За клипа - нищо особено, напълно тривиален, да не кажа скучен.
За бандата - една от най-любимите ми. Два пъти се разминах с тях, единият път в Лондон за 2 дни, вторият път в Прага за 2 бири време и един изтърван автобус.
За Broadcasting... - добър е, но не толкова колкото Wake the Dead; а и предишният им вокал ми харесваше повече, макар и разликата между двамата да е съвсем малка.
Весело ви! С Гергана, Banana Rama и пингвинчето Костадин!
ok daka,slusham i izpulnqvam .. xborox v praga 2007 li gi izpusna ?
Дам, на първи ноември имаха концерт там. А ние се начаткахме здаво предната вечер в Брно и изтървахме автобуси и всичко :-)
haha zakvo sa ti tiq x-ove kato se nachatkvash be :0 inache az bqh pyk bqh 2 sedmici po-rano v praga no nqmashe kak da ostana tolkova dulgo...
Ха-ха, този въпрос за x-овете всеки ми го задава напоследък. Просто навремето, демек преди 8-9 години, това беше най-лесният начин да си направи човек регистрация, запазвайки си ника. Тогава в повечето сайтове boro беше заето, но не и xborox. Сега и с xborox не мога да се вредя :-) Нищо лично по отношение на straight edge културата, но това е едно от малкото неща, които съм заимствал от нея. А за CBK, обещавам, че появят ли се отново в Европа, вече няма да им простя.
манете ги тея комерсялни задници ве мно ме дразнят някви мазняри сеино преди малко са излезле от дискотеката
RYKERS e прав !!! и какви са тия кристиан хардкор ??? стига слушали сте галфонизми
и за xdeathstarx : They are just doing what God wants them to do.They are trying to spread His word.
god is dead and you are next
Last edited by shitlicker (2008-04-10 18:05:35)
Comeback Kid са доста силна банда. Факт.
тея xdeathstarx сам им гледал някъв концерт дет се кръстиха плямпа плямпа някъв преди песента вика и нека всички да се помолим хахах аве тея банди са свръх тъпи за кво мислите емотата се кефят на comback kid ?
Christian hc/metalcore sucks.
боли ме гъза на кво се кефят емотата. който на каквото иска да се моли. ck са по-хардкор от маса "хардкор" групи.
Christian hc/metalcore sucks.
da 100 demons sa ebati tapacite nali?deathstar i men ne me kefat no kakvo zna4enie ima 4e sa hristiqni?vseki izbira sam v kakvo da vqrva, ako sa otdadeni na scenata kakvo vi puka ako 6te da bqha miusulmani mamka mu (jedi mind tricks )
JMT са най-големите мюсюлмани направо. Много ми харесват като банда и нещата, за които пеят, но Vinnie Paz използва исляма само, за да се прави на интересен.
По отношение на хардкор бандите съм съгласен с теб.
there is no place for religion in hardcore!
religion kills
Shelter са велики, к'во говориш
JMT са най-големите мюсюлмани направо. Много ми харесват като банда и нещата, за които пеят, но Vinnie Paz използва исляма само, за да се прави на интересен.
По отношение на хардкор бандите съм съгласен с теб.
da jmt bqha ebavka prosto
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 49 of 49 ]