xIvelinx

Re: Comeback Kid

super veche sa populyarni sred montyorite

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

xmissuesx

Единият от вокалите доколто знам е монтьор ( също като Роджър от Агностик фронт, който това е работил години сдел затвора и преди риюниъна им ). Но все пак чуй и какво говорят във видеото. Аз не съм го гледал около година, но май говориха за позитивното и християнско послание. За глупости се караме -всеки има право да не харесва който си иска, не знам и аз какво се впренах smile

snatch

kairos wrote:

xdeathstarx imat uchastie v nqkvo predavane za koli po discovery ebasi otdadenata grypa na ideiti si smile

Е като имат участие в предаване за коли значи не са отдадени на идеите така ли?Тук не виждам логиката.

kairos wrote:

ne vijdam kak taq grypa moje da e liubima na nqkoi smile

Аз пък не виждам как Гергана може да е любимка на някого, но уви.
Всеки си има собствен вкус и никой няма право да обвързва другите с мнението си или да се налага.Кажете "не ми харесват", а не "слаба работа, тъпаци са".

montey

Мен лично тия не ме кефят хич. Вокала не е нищо особено, да не кажа че е слаб, а баса почти не се чува. Като цяло нищо което може да ти грабне вниманието

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

chefdamachine

Cоmeback Kid са супер ... наскоро ги чух за първи път и много ме изкефиха ...  а това парче специално ми е едно от любимите ... имах период, в който го слушах всеки ден по няколко пъти

avenger

comeback kid са супер добра група
любим албум ми е Wake The Dead

Can we learn to forgive and forget and leave the past behind.
And begin to live our lives without any regrets.

Dancho

Камене, изхвърли си тениската на комбек кид и ги махни от топа си.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

xStalkerx

Daka, той говореше за xDeathstarx, като че ли smile

xborox

За клипа - нищо особено, напълно тривиален, да не кажа скучен.
За бандата - една от най-любимите ми. Два пъти се разминах с тях, единият път в Лондон за 2 дни, вторият път в Прага за 2 бири време и един изтърван автобус.
За Broadcasting... - добър е, но не толкова колкото Wake the Dead; а и предишният им вокал ми харесваше повече, макар и разликата между двамата да е съвсем малка.
Весело ви! С Гергана, Banana Rama и пингвинчето Костадин!

kairos

ok daka,slusham i izpulnqvam big_smile.. xborox v praga 2007 li gi izpusna ?

xborox

Дам, на първи ноември имаха концерт там. А ние се начаткахме здаво предната вечер в Брно и изтървахме автобуси и всичко :-)

kairos

haha zakvo sa ti tiq x-ove kato se nachatkvash be :0 inache az bqh pyk bqh 2 sedmici po-rano v praga no nqmashe kak da ostana tolkova dulgo... hmm

xborox

Ха-ха, този въпрос за x-овете всеки ми го задава напоследък. Просто навремето, демек преди 8-9 години, това беше най-лесният начин да си направи човек регистрация, запазвайки си ника. Тогава в повечето сайтове boro беше заето, но не и xborox. Сега и с xborox не мога да се вредя :-) Нищо лично по отношение на straight edge културата, но това е едно от малкото неща, които съм заимствал от нея. А за CBK, обещавам, че появят ли се отново в Европа, вече няма да им простя.

RYKERS

манете ги тея комерсялни задници ве мно ме дразнят някви мазняри сеино преди малко са излезле от дискотеката

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

shitlicker

RYKERS e  прав !!! и какви са тия кристиан хардкор ??? стига слушали сте галфонизми wink
и за xdeathstarx : They are just doing what God wants them to do.They are trying to spread His word.
god is dead and you are next

Last edited by shitlicker (2008-04-10 18:05:35)

music is the total fuckin shit system

Dancho

Comeback Kid са доста силна банда. Факт.

where I'm not all alone.

RYKERS

тея xdeathstarx сам им гледал някъв концерт дет се кръстиха плямпа плямпа някъв преди песента вика и нека всички да се помолим  хахах  аве тея банди са свръх тъпи за кво мислите емотата се кефят на comback kid ?

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

Yzi

Christian hc/metalcore sucks.

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

Dancho

боли ме гъза на кво се кефят емотата. който на каквото иска да се моли. ck са по-хардкор от маса "хардкор" групи.

where I'm not all alone.

DRAIN_BAMAGE

Yzi wrote:

Christian hc/metalcore sucks.

da 100 demons sa ebati tapacite nali?deathstar i men ne me kefat no kakvo zna4enie ima 4e sa hristiqni?vseki izbira sam v kakvo da vqrva, ako sa otdadeni na scenata kakvo vi puka ako 6te da bqha miusulmani mamka mu (jedi mind tricks big_smile )

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

xStalkerx

JMT са най-големите мюсюлмани направо. Много ми харесват като банда и нещата, за които пеят, но Vinnie Paz използва исляма само, за да се прави на интересен.
По отношение на хардкор бандите съм съгласен с теб.

shitlicker

there is no place for religion in hardcore!
religion kills

music is the total fuckin shit system

xStalkerx

Shelter са велики, к'во говориш smile

DRAIN_BAMAGE

xStalkerx wrote:

JMT са най-големите мюсюлмани направо. Много ми харесват като банда и нещата, за които пеят, но Vinnie Paz използва исляма само, за да се прави на интересен.
По отношение на хардкор бандите съм съгласен с теб.

da jmt bqha ebavka prosto big_smile

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please