Re: Zashto horata kupuvat teniski vmesto diskove?
pulna kochina e
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
pulna kochina e
Ти си единичен случай хаха
Тениска може да е яко, да имаш, ама тва не значи, че трябва, да е приоритет пред музиката.
Иначе вярно, че предпочитат да намират из нета, ама затова не трябва да се качваПоне БГ музиката де
Така е, единичен случай е - аз обикновено прося всичко, което може да бъде изпросено: тениски, дискове, плакати, поздрави и кво ли още не, хахаха
аз навсякаде съм VIP i и крада т-шърти и плочи
И плочки.
justinsfhc wrote:a nai-qkoto ne6to koeto gledah naposledak e 3d printera
![]()
pulna kochinaъ...това пък какво е ?!
emi tochno tva koeto ti kazvam, 3D Printer.
http://youtube.com/watch?v=g0m1cVqNsRA
Ragnos wrote:justinsfhc wrote:da be ako si vzeme6 printer koito pe4ata v/u tekstilni materii napravo si si re6il problema
Тая идея требва да я патентоваш.
patentovana e otdavna...sega da se probvam e vse edno da iskam da patentovam gramofona primerno.
Eбахти технологичния напредък Живея в Зимбабве!
paranoia wrote:justinsfhc wrote:a nai-qkoto ne6to koeto gledah naposledak e 3d printera
![]()
pulna kochinaъ...това пък какво е ?!
emi tochno tva koeto ti kazvam, 3D Printer.
това е ебати чудния принтер
слагаш нищо,вадиш нещо
Банани дали принтира...
А СТИГА ВЕ
v biznesa s otpaducite sum
justinsfhc wrote:paranoia wrote:
ъ...това пък какво е ?!emi tochno tva koeto ti kazvam, 3D Printer.
това е ебати чудния принтер
![]()
слагаш нищо,вадиш нещо
Казвам ти, тва е извънземна технология, ние още не сме дорасли за такива чудеса. 100% американците крият нещо.
ne promenqite temata a kupete si4ki diskove ot saita 6ibani klo6ove
аз от х-маса си зех една тениска 141 и едно дискче на no way out. А отделно от хс-спирит си зех още няколко диска миналота година. Въпреки това не си слушам дисковете, имам си ги рипнати като flac-чета на компа и си ги слушам там. А тениската само 1 път съм я обличал чакам пролетта, ся нама смисъл да ми се вмирисва тениската, трябва да дойде пролетта да тръгна с къс ръкав и да се фукам с нея
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
i az si pazq teniskite za novi
заеби ги тия дискове, винила е истината
Винаги съм забелязвал, че тениските и изобщо каквото и да е дрехи се харчат много повече от дисковете, но особено добре видях това, сега като пуснахме тениските 141 и Last Hope в онлайн магазина на сайта. Постоянно има народ желаещ поръчващ от тях и същевременно дисковете почти никой не ги ебава.
И още нещо доста странно - обикновено, ако някой все пак си купува диск то със сигурност е момчеМомичетата грам не ги избръсват дисковете
Аз скоро мислех да си вземам дискове от тuка , пък сega като си взема ще речеш ,че заради темата го правя !!!
Last edited by Arkangel_bloodlust (2008-01-24 22:00:35)
Мен пък майка ми ми боядиса тениската на Brothers in blood в лайняно жълто - нема ли да пуснете такиа фанелки на групи на сайта, треа да възстановя липсата
Мен пък майка ми ми боядиса тениската на Brothers in blood в лайняно жълто
- нема ли да пуснете такиа фанелки на групи на сайта, треа да възстановя липсата
хахаха едва ли, по-скоро си мисля да махна тея другите на чиката
Е за кво? Не е ли по оферта "Колкото повече, толкова повече"?
Last edited by Loverman (2008-01-25 13:07:51)
Е за кво?
Не е ли по оферта "Колкото повече, толкова повече"?
За мен лично не е, само си губя времето
Музиката трябва да се разпространява свободно, а производството на дискове е разхищение. Затова и предпочитам на всеки концерт да си купувам тениска, дори и после да я ползвам само като пижама - така подкрепям групата, без да правя каквото и да е, което противоречи на разбиранията ми.
fallacy ти да не си ученик на великия мъдрец Nikolan?
fallacy ти да не си ученик на великия мъдрец Nikolan?
хахахах и аз имам такива подозрения.
fallacy, а като ползваш тениските за пижама, как по-точно правиш реклама
И как смяташ, че ще с разпространява свободно, като за създаването й (особено в качествен вид) се влагат доста средства?
Музиката трябва да се разпространява свободно, а производството на дискове е разхищение. Затова и предпочитам на всеки концерт да си купувам тениска, дори и после да я ползвам само като пижама - така подкрепям групата, а и й правя реклама.
ти на феята на зъбчетата ли рекламираш бандите
"Учението" на Nikolan - безплатно за всичко и всички, набира скорост и мащаби
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 67 ]