Re: Дали СХЕ е тва което е?
Имаше случай, в който хардлайн смешници убиват някъв тип, който извеждат от парти на келеши друсалки и после в джобовете им има джойнт хахахахахаха
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Имаше случай, в който хардлайн смешници убиват някъв тип, който извеждат от парти на келеши друсалки и после в джобовете им има джойнт хахахахахаха
В SLC е било доста кораво навремето хахаха само вкъщи си пушиш, че иначе .... По темата няма какво да кажа, аз съм съгласен с това, което се каза досега
ubiiciiiiiiiii izrodi mormoni liulinski hardlineri drujbenski vegani
neposlushnici takiva !
poluchavate cherni tochki za deto izdadoxte momchetata kfo sa napravili!
p.s. bau
vinagi sum bil vegan4e
Last edited by xStalkerx (2008-01-26 17:04:00)
ubiiciiiiiiiii izrodi mormoni liulinski hardlineri drujbenski vegani
neposlushnici takiva !
poluchavate cherni tochki za deto izdadoxte momchetata kfo sa napravili!p.s. bau
az puk znam ti koi si i kato te vidq najivo 6te te nabiq!
И точно тия хора са същите тия хора, които дават на другите зор да не пият и само седят над главите им и дуднат и обясняват колко е вредно и им късат цигарите, и им разливат бирите и тн.
Ванка, аз късам цигарите на хората и им разливам бирите, ти защо не го правиш? Ха-ха. Не си трю, не си!
х ин йор фейс хардкор х ънтил ай дай х тру тил дет х
респект
Аз открай време знам, че не съм, братле
Всъщност, не ги късам, не щото го смятам за неправилно, а щото ме е страх, че ще ме набият. Но ще дойде ден, в който ние ще се разпореждаме!
Пп: Виж на адаша мнението отгоре, как да ми стиска, когато се изказват такива явни заплахи срещу нашия вид
Last edited by xStalkerx (2008-01-27 13:58:06)
Но ще дойде ден, в който ние ще се разпореждаме!
ще дойде и вашето време на подем,на велики времена,когато всички ще са схе-та и ще си имат крюта с готини имена*
*като новото крю в което членувам
Last edited by FACE FIXXA (2008-01-27 14:35:36)
x olive oyl x wrote:ubiiciiiiiiiii izrodi mormoni liulinski hardlineri drujbenski vegani
neposlushnici takiva !
poluchavate cherni tochki za deto izdadoxte momchetata kfo sa napravili!p.s. bau
az puk znam ti koi si i kato te vidq najivo 6te te nabiq!
ama si zamirisa malko na kyr,tva ne mojesh da go otre4esh!
a na kaka Anjelina ima li tarantula v putkata?
kopele az ti kaah v4era 4e ima!!!
Не пия бира, не ям домашно сирене и не целувам момчета, които ядАт мисо.
Похвално , даваи само така ще успееш !!!
ше те напия с водка и ше те накарам да ядеш домашно сирене
И си забавен/забавна като ректум на плъх.
XrozoVo_PuhCheX wrote:Не пия бира, не ям домашно сирене и не целувам момчета, които ядАт мисо.
И си забавен/забавна като ректум на плъх.
, аз винаги се забавлявам като видя миши ректум !!!!!
ректум на плъх АХАХАХАХАХХ
refused, съжалявам, че с полоската си шега нараних сХе съзнание - прости ми... и аз съм иднаа от вас - гушки, цунки сладки муцинки {X} {X}
![]()
![]()
, аз винаги се забавлявам като видя миши ректум !!!!!
Е много ясно, то си беше комплимент...
Да ви имам проблемите...
Стрейт едж е романтика.
абе кви са тия ве...Jimmy от Murphis law беше казал " за кво трябва да се наричам еди как си като не ям месо?? аз съм просто човек които не яде месо, а не еди къв си...и за кво трябва да се делиме на секви при положение че сме хора...и като доиде некои изрод от космоса тогава ше сме единни и еднакви нали??"
та аз съм мноо съгласен с него деба...
та така...харкор, стреид еидж, пънк, скинс се таа...само да не ми бъркаш у паницата и нема проблеми
А!А!РЕСПЕКТ ДЕТ СЕ ВИКА ! E ТВА Е ХУБАВ ПОСТ!
а защо трябва да се наричаме хора?
Page [ 2 of 6 ] Posts [ 26 to 50 of 139 ]