DIY-OR-DIE

Topic: Предложения :)

пускам тема в която можем да пишем предложения какво искаме и какво не искаме в сайта и форума  lol
Аз видях, че най-новият регистиран потребител е RebelGirl, предполагам, че и други чужденци ще започнат да влизат. Е тя е от Македония, но имам предвид, че може да се появят и юзери от по-далечни страни, които не знаят български. Така предлагам да се направи нов раздел във форума... в който да не се пише на български и евентуално да може да си пишем с чужденици, които влизат тук.

d-beat spirit

RebelGirl

Re: Предложения :)

Јас разбирам бугарски и вие мене ќе ме разбирате   8)  Искам да поприказвам хехее wink

Viktor

big_smile

MURDER

aз съм 1/8 македонец..
освен черепа обаче нищо общо нямам

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

selbstmord

и за мен мове да се каже че съм македонец. 10 км нищо не са

kontingent

selbstmord ти се сещаш, че си македонец само когато се появи някоя македонка, иначе не ебаваш да си спомняш. хитрец.

rather ripped

selbstmord

фентош ти пък се сещаш че сме братовчеди само като няма кво да правиш

justinsfhc

podredete galeriite po dati ot novi kum stari,taka e trudno da se orientira6

kur za 'sichki

vestimir

podredete galeriite po dati ot novi kum stari,taka e trudno da se orientira6

И туй ще стане само да ми остане малко време...

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

Dilirium

Абе кога ще качите снимки от Union феста:x Аз от  3 седмици проверявам всеки ден и няма и няма.Ако не сте направили,тогава се обръщам към потребителите с молба-ако някой е снимал нещо,да даде линк.Много ме е яд,че не можах да отида и въпреки,че е било само 1 ден съм сигурна,че е станал голям въргал.А и никакви коментари няма по тази тема след феста,само преди да се състои има няколко.Очаквам снимки и от пънк/ой! феста... roll

vestimir

Ами така и таа до няколко дни стартира възможността потребителите да качват галерии/снимки в сайта, тъй че да се надяваме че ще има. Може би е добра идея и да питаме Рости, защото аз не бях там уви.

Rostislav

ами аз имам малко снимки от union, но не са за качване

от ой феста имам повечко, ама и те съвсем пък не са подходящи

Dilirium

само ми се залиси любопитството wink

unbreakable

ами аз имам малко снимки от union, но не са за качване

от ой феста имам повечко, ама и те съвсем пък не са подходящи

качвай да има там нещо...

Friendship, Unity, Respect!

Dilirium

Много приятно се изненадах от качените снимки-Union fest'06 8)

Rostislav

и аз така smile

благодари на Puncho smile

takedowned

Предложение Ростислав да добави в групи Дефект,те са една стара група от Пловдив,вече не свирят,а песни може да им намерите в строежа big_smile

Rostislav

Група Дефект съм я добавил отдавна, ама нямаме инфо за тях за съжаление и поради това фигурират само като име в секцията "Групи". А иначе на мен са ми казвали, че са от Пазарджик.

vestimir

Аз съм свръзката тук. Познавам котариста, ще намеря нещо по въпроса.

takedowned

Не съм видял значи,извинявай  wink

Rostislav

споко, няма нищо smile
ако някой все пак забележи, че липсва някоя група в списъка да се споделя smile

Tolimir

Имам едно предложение(не че искам да се меся в работата на хората поддържащи този форум, пък и сайта), обаче не ми прави добро впечатление, че все още има мнения които се изписват на латиница. Не искам да кажа че всеки трябва да е на "ти" с някакъв кирилизатор или това, че ако пише от някой интернет клуб без гореупоменатия агент, не  трябва да поства. Просто искам да предложа вариант за улеснението и на тези хора. По други форуми съм виждал автоматични кирилизатори и мисълта ми е, дали не може да се направи нещо по този въпрос и тук. Ако с предложението си съм обидил някого, моля да бъда извинен, все пак съм лаик в тези работи.
Продължавайте добрата работа хора :!:

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

Rostislav

съвсем прав си за това и може би в новия форум и респективно сайт, който се подготвя в момента, ща има такива екстри smile

Tolimir

Пак ли ще има нов сайт и форум към него  :shock: ??? А аз тъкмо почнах да свиквам с този. Е, нищо ще си  жертвам удобството в името на каузата  smile

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

Rostislav

просто нов дизайн, а на форума ще си му остане всичко старо, като теми, мнения и потребители wink