Topic: HSB s nov album
Emi Heaven Shall Burn - 2008 - Iconoclast misliq 4e trqbva da bade 4yt ![]()
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Emi Heaven Shall Burn - 2008 - Iconoclast misliq 4e trqbva da bade 4yt ![]()
mn e qk.leeeeeeeeeeeeee bahti dobria album naprawo ot edin mesec ne si go maham ot playera aaa
adskata ralta ![]()
endzeit i quest 4 resistance moga da opredelq kato nai dobri...
Last edited by FACE FIXXA (2008-02-14 15:00:57)
albuma nema slabo mqsto karti i nai ve4e mi xaresa Against All lies
хехе, добро утро!
И вече има тема по същия въпрос. А албума не може да се мери с Deaf To Our Prayers от 2006-та. Не че е лош, но ми се струва че и те почнаха да завиват към гадните мелодии в метълкора и ще пропаднат като много техни колеги. Дано не съм прав.
хехе, добро утро!
И вече има тема по същия въпрос. А албума не може да се мери с Deaf To Our Prayers от 2006-та. Не че е лош, но ми се струва че и те почнаха да завиват към гадните мелодии в метълкора и ще пропаднат като много техни колеги. Дано не съм прав.
дам..
аз не си правя труда да си го пускам...има 1-2 песни от последните които не са лоши обаче останалите са...просто все едно слушам една песен
Pichove, pichove...Albuma e qk. Mnogo po-qk ot Deaf To Our Prayers i Antigone, no nishto koeto tazi banda izkarva v momenta ne moje da stupi na malkiq prust na purvite im dve tvoreniq - IN BATTLE i ASUNDER!
A FORTHCOMING FIRE TO ERASE THE SLAVERY!
+ purviq split s Caliban i splita s Fall Of Serenity!!!
Last edited by Guest (2008-02-14 20:30:14)
splitta s caliban e izrodski no za men deaf 2 our prayers,asunder i iconoclast sa nai silnite.
HSB sa gadowe..sa daje mi se reve che nema da moga da poseta Rise Or Die festa... ![]()
HSB ич не ме кефят.
Posts [ 9 ]
Pages: 1