Topic: Toxic Hate Alive Inside & Melekh lives
17.02.2008 - София - клуб "8th ball" + Rise Up
24.02.2008 - Пловдив - клуб "Гепи" + Collapso
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
17.02.2008 - София - клуб "8th ball" + Rise Up
24.02.2008 - Пловдив - клуб "Гепи" + Collapso
koncerta beshe qk,makar che izpusnah polvinata
Rise Up са станали ебаси добрите. Вторият китарист си е било абсолютната оферта!
А Melekh са ясни Пак заклаха всичко, де що имаше.
THAI имаха интересни моменти, признавам Признавам и, че един човек, видимо възмутен дойде и ме попита: "Абе, брат, тези момчета отколко време са група?"... хммм
Last edited by refused (2008-02-18 00:13:16)
eee zna4i qko deathcore e bilo a ?
Съмняваш ли се?
symneniq za tova nqma !
sega samo i v pld da mine koncerta 4e da gi vidq .
Ot mn vreme iskam da gledam Melekh na jivo.
i Collapso sy6to gi 4uh , mn qki4ki
Last edited by embracetoday (2008-02-18 23:30:00)
Защо по дяволите концертът в Пловдив е на същата дата с La Muchedumbre?!Не стига, че рядко се правят концерти, а и слагате 2 концерта в един ден при това Melekh никога не са свирили в Пловдив, а La Muchedumbre само един път преди 1 година.
Верно ве, бахти тъпото ... еми в такива случаи няма виновни ... просто shit happens ....тъпо много .. поне да бяха късен и ранен, а те горе долу по едно и също време ... както и да е ... принципно Muchedumbre и Melekh са достатъчно различни като стил за да могат хората да си подредят приоритетите ... ето това ще е един добър фактор за това доколко хората от сцената са добре ориентирани ... ясно е че има много хора, които ще искат да видят и двете групи (а и не само тях), но какво да се прави ...
Хич не е вярно, че няма виновни.Дори организаторите са знаели, че има друг концерт, но са решили да правят мръсно.
Хич не е вярно, че няма виновни.Дори организаторите са знаели, че има друг концерт, но са решили да правят мръсно.
На La Muchedumbre това им е последния концерт в тоя състав и просто нямаше кога друг път да свирят, после вече чак след месеци, това беше единствената възможност. В София се е случвало да има и по четири концерта в един и същ ден, така че спокойно, не си първата жертва на тоя заговор и на правенетo на мръсно
Въпросът е, че в София се правят доста по-често концерти и не е голяма работа ако изпуснеш някоя група, защото вероятно скоро пак ще имаш възможност да я чуеш, а в Пловдив изобщо не е така.Все едно.Няма как да се променят нещата, а и да има - няма да се случи.Тъпо ми стана, че такива неща не се съобразяват.
Не мисля така. И в София, Пловдив и Варна абсолютно всеки уикенд има концерт. А това, че стават 2-та лайф-а в 1 ден е кофти. Аз смятах да посетя Colлapso, Melekh i THAI, но в този случай май ще ходя на A-D Allstars i Muchedumbre. Кофти, ама такова е, дано да има хора и на 2-та лайф-а.
vsi4ko e edin mrusen zagovor na mom4i b`ostana i boro satana!!
е, в пловдив баш всеки уикенд да има концерт е доста пресилено. или ако има - то групите не са за коментиране.
това важеше за преди няколко години, но не и сега.
айде ще се видим на мелек.
koncerta v Pld v4era be6e ludnica !
nqmam dumi za melekh prosto , Collapso sa mn qki , Mn dobyr cover na Killswitch ,
THAI sy6to ne sa lo6i , ne gi bqh slu6al na jivo i mi haresaha
Стана касапницата! Скоро пак!
snatch: Хич не е вярно, че няма виновни.Дори организаторите са знаели, че има друг концерт, но са решили да правят мръснo
Ххаха евала бе артист
Last edited by Guest (2008-02-27 04:31:08)
много тъпо че и двата концерта бяха в 1 ден
само че успях да отида и на 2та 8)
макар че шибнах 7 лева и изпуснах края на La Muchedumbre, Toxic Hate Alive Inside и малко от Collapso, се разбих тогава
и както съм слушал от софиянци Melekh направиха невероятно шоу
Posts [ 18 ]
Pages: 1