SKApania4ka

Topic: Въпрос за 8th ball

Чух че някакви фашисти за започнали да се събират в 8th ball.....Има ли такова нещо??? ........ За да знам дали довечера да ходя на ска парти в 8th ball  roll  big_smile

FACE FIXXA

Re: Въпрос за 8th ball

SKApania4ka wrote:

Чух че някакви фашисти за започнали да се събират в 8th ball.....Има ли такова нещо??? ........ За да знам дали довечера да ходя на ска парти в 8th ball  roll  big_smile

ми ти ако въобще си ходила там не знам как не си го забелязала,те не са като коледна украса lol

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

XrozoVo_PuhCheX

Събират се и на последното ска парти имаше, но нещо да са направили... какво нека се кефат на музиката и пият младежите. Тия, които не им се ходи и ги е страх... да не ходят.

DIY-OR-DIE

какво нека се кефат на музиката и пият младежите.

ти ако си както си трябва милитант стрейт едж не трябва да ги оставяш така, а да ги нашамариш едно хубаво

Last edited by DIY-OR-DIE (2008-02-01 19:39:26)

d-beat spirit

Viktor

na seki koncert se iztyrsvat zashtot vhoda im e na avanta

DRAIN_BAMAGE

stiga si sral nasqkude viktore nqq ti ostanat laina za emocore razdela big_smile

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

SKApania4ka

FACE FIXXA wrote:
SKApania4ka wrote:

ми ти ако въобще си ходила там не знам как не си го забелязала,те не са като коледна украса lol

Ходила съм веднъж...ама отдавна...още преди като беше зад халите и бях порядъчно подпиинала и не съм обръщала много внимание на хората около мене smile таааааа....затва попитах, че се учудих big_smile

Judy

Аз се питам нещо - що не си направим ска парти на открито ??

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

lelq ti

nqmam nishto protiv chorapa, ostanalite 2ma choveka, koito sushto go durjat ili samoto zavedenie, no imam protiv vseki put kato otida tam da mi puskat sieben tage lang ili  nationaler wiederstand.
are nekoi drug put ,mersi

DIETRYING!!!

prav si iskam ne6to skrewdriver after the fire primerno

FrozenEyes

lelq ti wrote:

nqmam nishto protiv chorapa, ostanalite 2ma choveka, koito sushto go durjat ili samoto zavedenie, no imam protiv vseki put kato otida tam da mi puskat sieben tage lang ili  nationaler wiederstand.
are nekoi drug put ,mersi

Като имаш против - не ходи там, а си стой у вас и си пускай каквото искаш smile Хлип...хлип smile