Topic: Въпрос за 8th ball
Чух че някакви фашисти за започнали да се събират в 8th ball.....Има ли такова нещо??? ........ За да знам дали довечера да ходя на ска парти в 8th ball
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Чух че някакви фашисти за започнали да се събират в 8th ball.....Има ли такова нещо??? ........ За да знам дали довечера да ходя на ска парти в 8th ball
ми ти ако въобще си ходила там не знам как не си го забелязала,те не са като коледна украса
Събират се и на последното ска парти имаше, но нещо да са направили... какво нека се кефат на музиката и пият младежите. Тия, които не им се ходи и ги е страх... да не ходят.
какво нека се кефат на музиката и пият младежите.
ти ако си както си трябва милитант стрейт едж не трябва да ги оставяш така, а да ги нашамариш едно хубаво
Last edited by DIY-OR-DIE (2008-02-01 19:39:26)
na seki koncert se iztyrsvat zashtot vhoda im e na avanta
stiga si sral nasqkude viktore nqq ti ostanat laina za emocore razdela
SKApania4ka wrote:Чух че някакви фашисти за започнали да се събират в 8th ball.....Има ли такова нещо??? ........ За да знам дали довечера да ходя на ска парти в 8th ball
ми ти ако въобще си ходила там не знам как не си го забелязала,те не са като коледна украса
Ходила съм веднъж...ама отдавна...още преди като беше зад халите и бях порядъчно подпиинала и не съм обръщала много внимание на хората около мене таааааа....затва попитах, че се учудих
Аз се питам нещо - що не си направим ска парти на открито ??
nqmam nishto protiv chorapa, ostanalite 2ma choveka, koito sushto go durjat ili samoto zavedenie, no imam protiv vseki put kato otida tam da mi puskat sieben tage lang ili nationaler wiederstand.
are nekoi drug put ,mersi
prav si iskam ne6to skrewdriver after the fire primerno
nqmam nishto protiv chorapa, ostanalite 2ma choveka, koito sushto go durjat ili samoto zavedenie, no imam protiv vseki put kato otida tam da mi puskat sieben tage lang ili nationaler wiederstand.
are nekoi drug put ,mersi
Като имаш против - не ходи там, а си стой у вас и си пускай каквото искаш Хлип...хлип
Posts [ 12 ]
Pages: 1