Re: Agnostic Front (16.04.08)
Да ми подгряват метълския жезъл. Аз лично да се намеся в спора с мнение кое е най-яко - как кое? Слейър и да ги подгряват Шеки - ето това ще е лайв
Just another straw pulled at random
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Да ми подгряват метълския жезъл. Аз лично да се намеся в спора с мнение кое е най-яко - как кое? Слейър и да ги подгряват Шеки - ето това ще е лайв
A AF кой ще ги подгрява някой има ли представа?
xax ti kak mislish?
Аз ако моех да мисля немаше да питам
seti se za predishnia laif...i si predstawi koq ot bg grupite moje da podgrqva NY banda
FACE FIXXA, да беше казала, а не да се правиш на интересна.
Много е трудно да се сетиш баси...
FACE FIXXA, да беше казала, а не да се правиш на интересна.
за кво реагираш въобще,не го казвам да се правя на интересна а да става базика..с всички и всичко
Ако дойдат Слейър пак и сложат Шеки & The Bloody Disgusting Projects Of His, официално обявявам бойкот на всички мащабни метъл прояви в родината хахахаха
ebal sam ti gadniq metal i vsi4ki tapi metali,agnostic 6te se poseti!!!
ebal sam ti gadniq metal i vsi4ki tapi metali,agnostic 6te se poseti!!!
Еи момче я малко повече толератност към стиловете !!!!!
Agnostic front!!!! много добре аз пропуснах предният им концерт, но този път няма как да се пропусне ... е дано да дойдат
az propusnah predniq togava mojebi 6tqh da se nakefq a sega ne bih oti6ul.na pove4eto ot vas nqma da im se haresat podobni izkazvaniq osobenno za grupa s takova ime koqto e bila golqmo vduhnovenie za mnogo hora bilo to muzikanti ili prosto fenove ama v momenta si perat za pari horata i im li4i...kofti
az propusnah predniq togava mojebi 6tqh da se nakefq a sega ne bih oti6ul.na pove4eto ot vas nqma da im se haresat podobni izkazvaniq osobenno za grupa s takova ime koqto e bila golqmo vduhnovenie za mnogo hora bilo to muzikanti ili prosto fenove ama v momenta si perat za pari horata i im li4i...kofti
10/10
Честно казано и аз не мисля да ги посетя, напоследък стават все по-комерсиални това определено не влияе добре на никоя група
какво им е комерсиалното не мога да разбера? новия албум си е доста добър
да не ги дават по Мтв през деня че говорим за комерс
какво им е комерсиалното не мога да разбера? новия албум си е доста добър
да не ги дават по Мтв през деня че говорим за комерс
Защо да е задъжително да ги дават по МТВ през деня за да се определят като комерс?
Агностик са най-известната хардкор група и са харесвани от страшно много хора. Даже от хора, които не слушат този стил попринцип.
А за това дали вече свирят за пари, аз лично не мога да критикувам. Може и да е така, може и да не е. Вярно е, че са се изменили като стил, но промяната не е лошо нещо. Стига да е в добра посока.
Не ми харесва единствено, че новите им песни са по-еднообразни и са ги утежнили доста.
imenno ednoobrazni,sku4ni pesni napraeni naburzo kolkoto da ima
Agnostic си е легенда и една от любимите ми банди, вече съм ги гледал и пак ще отида...
бе супер яко ще си е !!!
imenno ednoobrazni,sku4ni pesni napraeni naburzo kolkoto da ima
absoliutno sum suglasen
Last edited by justinsfhc (2008-03-01 23:19:06)
Да се надяваме че няма да свирят само последния албум, иначе ще има разочаровани
не знам колко е скъпо да се докарат agnostic front, aма едва ли са по-скъпи от bane (примерно), които са в пъти по-яки
Според мен са доста по скъпи от BANE.Bane са яка банда, но никога не биха събрали толкова хора, колкото AF, на мен така ми се струва.
Щото не са толкова известни. Иначе що да не съберат...
Last edited by Ragnos (2008-03-02 10:28:25)
Само метъл групи идват в Бг...
Page [ 2 of 7 ] Posts [ 26 to 50 of 169 ]