Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........
Ти на колко години си ве хахахах?
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Klatka, да се заключи и изтрие, защото не ти отърва какво се пише и защото всички ви виждат колко сте смешни и жалки. Даже и хора, които не симпатизират на нас казват, че вие сте пасмина от страхливи лепилари, които са силни само в нета и точно затова вашите гръмки приказки с нулево покритие на улицата са причината да се случват такива неща.
Антончо, тези за равния брой ги разправяй на някой, дето не е бил там, защото много добре знаеш колко бяха едните и колко другите и как само хвърляхте шишета и камъни, а в момента, в който ви докопахме и изпопадаха първите от вас с разбити зъби...черта направихте всичките Начело с всичките ви герои от София
Ама всички знаем, че на страха очите са големи. Аз за този случай съм чувал даже, че сме били 50 човека все по над 2 метра с бухалки
Та толкова за вашата обективност... Иначе ние ли сме ви виновни, че сте страхливи псета и даже, когато сте 5 пъти повече не смеете да скочите, а мятате камъни и бягате. Естествено, че тези, които не можаха да избягат си го получиха, но ти какво очакваш? Да ни замеряте с камъни и шишета отдалеч при все, че сте 30 човека, а ние 7 и после да бягате страхливо и когато хванем няколко от вас да ги жалим? Не си познал
Вместо да бягахте с викове "Ще се видим в районното фашисти" и "Ама защо бягаме...те са повече" - да бяхте си защитили приятелите, но не би...пуст страх
И не говори за двама отцепили се, отцепихте всичките със светлинна скорост, но просто някои не можаха да избягат толкова бързо.
Ама иначе си герой де, шепа хора ви спукват от бой, викате 3 линейки и 10 патрулки пред "Калигула" и после даже имаш наглостта да се хвалиш, че си ритнал веднъж някой и че сте ударили някой с шише при все, че хвърляхте всичките като бесни. Големи сте! Спор няма!
Но пак ти казвам, рано или късно няма да можеш да се измъкнеш, няма да можеш да викнеш полиция, няма да има кой да те предупреди да не ходиш на даден концерт и тогава...да видим какво ще измислиш после
Last edited by FrozenEyes (2008-02-29 13:06:05)
Abe maina, a ti na kolko si?
Nali si govorim za punk - http://www.youtube.com/watch?v=zscjT1oG
e=related#
Pozdrav s tova parche
Добре ве вие сте спирит ъф да стриийтс аре точка няа пиша пове4е тука ХАХАХАХА
Добре ве вие сте спирит ъф да стриийтс аре точка няа пиша пове4е тука ХАХАХАХА
Точно така Светльо!
мноо са симпатични на външен вид тия от клипа в youtube xaxa
мноо са симпатични на външен вид тия от клипа в youtube xaxa
I na mene, napravo che si posegnem Tiq sa i nazi punk na sichkoto otgore hahah. Pu da gi eba!
awe frozen eyes li si
kwo si, ti mnogo na imena vze da govorish..ama kriesh svoeto, a? shto li...
Last edited by zigitup (2008-02-29 17:25:58)
EHA FROZENEYES TVA 6TOT SA TI ZAMR?ZNALI O4ITE LI NE SI PREBROIL PRAVILNO ILI SI GO UDARIL NA HERCA NE6TO! NEKA 1 SL?N4EV DEN MI IZLEZ O4I V O4I BEZ DA IMA6 TVOITE BATENCA ZAD GR?B KAKTO VINAGI I SE PROBVAI BATE POJELAVAM TI USPEH!!!!!
...Kakto Bate Mit IO Skin-Ъ se probva na LEPILAR4ETO Gugov. Ama pr?v se zadi6a i iziade 6utovete jestokiiat presledva4. Podvi opa6kata stra6niiat "RICAR"... ai stiga tolkova forumni bitki
Става ми наистина смешно, като гледам дръгливо и страхливо лепиларче като теб да ми обяснява за идеологии, смелост и чак да се опитва закани да отправя. Каква е твоята идеология бе? Я се виж на какво приличаш първо ->
Иначе все ревете, че сте против системата, а в същото време ти винаги си първия, дето се заключва по кенефите да звъни на полицията. Спомняш ли си онова купонче, дето отказваше да излезнеш навън, въпреки че и домакина ти каза да излизаш да си сърбаш попарата, дето си си надробил Малко ти беше тогава явно
P.S. Както си дръгнал обаче слънчевия ден ще е много скоро и тогава ще станеш и ти като твоя "смел" приятел "побойник" Гугов - без зъби А иначе кой е този Митьо Скина? Хаха...
Last edited by FrozenEyes (2008-02-29 23:25:00)
kraino
kraino
Крайно, но справедливо
Viktor wrote:kraino
Крайно, но справедливо
imah predvit che toia parcal na snimkata e kraen
hahahha Anto e praf, az predlagam da im bitki no ne na kone mi sus kolela.. vse pak sme ricari . i nekoi nali se pishat BH Bulgaria. trqbva da ima nekaf honor vse pak nali
i taka koito bie drugite nema da stupvat na tova mqsto. tova inache che nazistite sa poveche i sa po qki si e taka, naistina punkarite sa slabi i malodushni.. vse pak kato vidat nekoi fashist i se popikavat,... no taka e shubeto e golqm strah . karai sled nekfi godini shte se opravi polojenieto no da vidim
Кво имаш предвид под "да се опраи положението" ?
Има предвид , да изчезнат и скиновете и пънковете , а най-хубаво е барабар с мангалите !!!!!
Ех, размечтахте се... турчолята и тях не ги забравяйте.
Ех, размечтахте се... турчолята и тях не ги забравяйте.
е тях може да ги оставим да има интрига няква то иначе ще е прекалено хубаво ,нереално чак !!!!
Забравяш, че е пълно с педали, фешъни, травестити, метро-, емота и още куп други побъркани. Техния брой също трябва да се контролира, щото виж как сме изпуснали ситуацията с мангалите. Вече и казарма няма, няма и шанс да станат хора (не мангалите, те се раждат животни). Доста далеч ще е от съвършеното!
а тъй грабни АК-то и ходи ги избиваш
само истинските хардкор фенове ще останат накрая
и тогава сигурно пак ше мразиш някой
нямате ли си проблеми че се месите в на другите проблемите?
нито можеш да направиш нещо по въпроса от разстояние пък съмнява ме че и на пътя да ти застанат двама мангала пак ще направиш нещо ама...да има наливка по форумите.НАЙ-МРАЗИМ.хаха.Някви големи съдии станахте сичките тука....
Не ми е конкретно към никой тоя пост.
Кой ти утепа чувството за хумор, приятелю.
Хората за мразене никога няма да свършат, това ни държи живи.
А иначе в тая същата тема, ако се разровиш към 20-и-някоя страница, ще видиш какво ми е мнението за виртуалните биячи. Не че ще седна да те убеждавам, но ако ме познаваше, щеше да знаеш че ако ми излязат двама мангали на пътя, няма да направя нищо, докато и те не правят нищо. Но се лъжеш, ако мислиш, че ще седя да ги гледам невинно в противния случай. Имал съм вземане-даване с тях и преди.
П.П. На мангалите пишките им растат правопропорционално с нарастването на броя им. Сам мангал = мекотело.
frozen ти си супер ама си сгрешил снимчицата баткУ
kato se pravish na tolkova otworen, pone sloji snimkata na tochniq chovek hahah nqkoe tvoe foto nqma li da pokajesh da te vidim tebe kolko si strashen hahah i pak smeshni raboti vze da govorish - vlizate 10 choveka na nqkuf kypon, za da biete edin uahaha i ne te e sram da go kajesh pred horata. posle mi govori za strahlivci...
Iavno ne greshi momcheto, shtom edin prez drug se nadprevarvate da se obesniavate, 4e tova na snmkata ne e Anton i 4e ne jiveel v Kichuka No spokoino...za vsiako ne6to si ima vreme
Page [ 11 of 21 ] Posts [ 251 to 275 of 507 ]