Реклама в Hardcore Spirit

Реклама в Hardcore Spirit

Hardcore Spirit е най-големият български портал за хардкор, пънк и ска музика и култура. Първата версия на страницата е пусната онлайн в края на 2003-та година. В момента може да бъде намерена винаги актуална и подробна информация за предстоящи концерти и събития, групи, албуми, интервюта, статии, мп3, видео, богат архив с външни препратки, както и форум с ежедневно активни дискусии.

Въпреки, че не е единствен сайт от този тип, той е основен за конкретните стилове музика, като обхваща и много непряко свързани с тях сфери – субкултури, лайфстайл, екстремни спортове и т.н.

Като утвърдено име в България, hcspirit.com стои и зад голяма част от провелите се в страната концерти, от този тип, като до момента сме канили около чужди 50 групи от цял свят за над 80 концерта в цялата страна.

Освен това онлайн списанието е медиен партньор на всяко по-голямо събитие от този тип.

Страницата се актуализира ежедневно, а интересът продължава да расте, като в момента средната посещаемост на денонощие е над 450 броя, а ипресиите (кликове) - 800-1100.

В момента онлайн списанието продължава да се развива ежедневно, като предстои да бъдат оптимизирани някои вече съществуващи секции и да бъдат пуснати онлайн съвсем нови такива.

Как може да рекламирате при нас? Банери

  • Банер 1 – размери 200х112 пиксела (дясна колона, горна част, присъства и във всички вътрешни страници) – 60 лева за месец / 600 лева за цяла година
  • Банер 2 – размери 300х80 пиксела (дясна колона, горна част, присъства и във всички вътрешни страници) – 60 лева за месец / 600 лева за цяла година
  • Банер 3 – размери 220х80 пиксела (под полето с предстоящи концерти, присъства на заглавната страница) – 45 лева за месец / 450 лева за цяла година
  • Банер 4 – размери 250х250 пиксела (дясна колона най-долу, присъства и във всички вътрешни страници) - 50 лева за месец / 500 лева за цяла година

Покажи/скрий макет на банерите

 

Банерите могат да бъдат в статичен или анимиран формат (JPG, GIF или SWF Flash).

Всеки един банер е с връзка към Вашата страница. В случай, че нямате уебсайт банерът може да води към наша вътрешна страница с информация за фирмата/продукта. При налагането изработка на банер от наша страна, услугата не се оскъпява.

Онлайн магазин

Всяка една поръчка от онлайн магазина ни ще бъде придружена с Ваш рекламен материал при наличието на такъв.

Линк

Сайтът Ви (ако съшествува такъв) ще фигурира в секция Връзки.

За контакти

Ростислав Бакалов - info@hcspirit.com