Don't miss it! JC и Dave от Dog Eat Dog с видео обръщение към българските фенове

Ако висиш във Facebook страницата ни вече може и да си видял видеото по-долу или да си чел текста. Става въпрос за предстоящото гостуване на Dog Eat Dog на 13-и октомври и обръщението им към българските фенове.

И още един техен цитат от социалната мрежа: "Hi, friends. We look forward to our FIRST concert EVER in Bulgaria!!
No Fronting! You don't want to miss Dog Eat Dogs first show ever in Bulgaria! This is an EXCLUSIVE event. Get your tickets while you still can!"

А писна ли ви да говорим ежедневно и почти изцяло за DOG EAT DOG през последния месец? Е, няма как, hcspirit.com става на 10 години, а това определено е голямо събитие за нас. 10 години, през които се стараем да ви информираме за всичко случващо се с българската хардкор и пънк сцена, 10 години ентусиазъм. За това и организираме голямо празнуване с още по-голяма банда, така че до 13 октомври hcspirit.com е DOG EAT DOG, а DOG EAT DOG са България. На скрийншота по-долу (от http://www.dogeatdog.nl/tourdates/) можеш да видиш единствените две потвърдени дати на американската банда в рамките на следващите девет месеца - единствено България (клуб "Mixtape 5") и Бразилия. dog eat dog - tourdates Както самите членове на DOG EAT DOG казаха, това ще е ексклузивен концерт с по-специално представяне и сет. Чакаме доста хора от Сърбия, Гърция и Македония, така че нека няма сърдити и останали извън залата. Билети все още има в мрежата на Ticketstream.bg или директно онлайн от http://web.ticketstream.cz/bgts/book.schedule.jsp?event=41612&start_group=1

И между другото случайно или не 13-и октомври е обявен за No Bra Day. Интернет показва, че има и още една такава дата в годината, но все пак да си знаете!

no bra day

Това пък е едно от първите музикални видеа в света с основна тематика сноуборд. Вярно, че не са особено добри, но това все пак се случва преди 20-тина години.И за финал имай предвид, че до 13.10.2013 София ще е един по-красив град благодарение на това прекрасно съоръжение, което бе монтирано по случай празника на столицата (преди 10-тина дни) и открито лично от кмета Йорданка Фъндъкова.

dog eat dog vinil

We kick this just for fun!

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини