Холандската банда на Свен от Brothers In Blood готви концерти в България

Общ проект на хора от I-Reject, Dominator и Brothers In Blood - това е бандата Get Some!, която се подвизава в Хага (Холандия). Те ще свирят на 16-и август в София, Grindhouse, а на следващия ден на бургаския фест Sea of Black. Оглеждай се и проверявай секцията ни Концерти за още лайвове на Get Some!, както и за подробности относно вече обявените.

GetSome! е нов холандски хардкор/ пънк-рок проект, създаден от лица познати и на холандската и на българската ъндърграунд сцена. Групата стартира през 2012, когато към братята Йоуст и Сандър (основатели на I-Reject) се присъединяват Свен (Brothers in Blood), Маартен (Dominator) и Робин Рос. Петимата са обединени от една тяхна стара страст - класическият олдскуул хардкор/ пънк-рок. Резултатът е шумен, агресивен и мръснишки стрийт саунд, в който се долавят влиянията на пионери от 80-те и 90-те години, като Warzone, Slapshot, GG Allin и др.

Мнозина вероятно си спомнят концертите на I-Reject, една от първите чужди хардкор групи гостували в България (годината e 2003 !!!). Тогава, на организирания от Шута и Свeн (Years of Pain) Balkan Tour, холандците буквално разцепиха клуб О!Шипка. Точно 10 години по-късно същите видимо пораснали хулигани се завръщат с GetSome! за Balkan Tour – 2 с намерението да избухнат с не по-малко енергия.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини