Какво се случи в село Чокоба - снимки и кратка статия

Село Чокоба (по нашему Чобака) съвсем не е редовна дестинация за концерти, особено пък от такъв тип, но това не попречи и грам на The Bullets да направят един от най-запомнящите се лайвове в България. Разбира се, само за онези които се решиха да стигнат до там.

8-ми август 2009 - голям ден! Директно след Беглика, време е за чокобски преживявания - селото не бе много трудно за намиране, а още по-лесно намерихме бар Dobrins, който наподобяваше повече соц. сладкарница на главната улица. Веселбата вече беше в пика си, The Bulles свирят с доста кофти техника (но пък това е едно от нещата, които създават големия чар на този концерт), българският алкохол е 1,30 голямото, безалкохолното - 70 ст. (2 лева общо за нашенска енергийна напитка), има и гръцка агитка като част от тях прекарват повече време лазайки по пода отколкото изправени. Няма как да не се забележи и че 2/3 от присътващите са чужденци заселили се в Чокоба и околните села. Точно такова английско семейство организира и цялата забава.

Преди, след и по време на почивката между сетовете на The Bullets пък музикалният пълнеж е подсигурен от DJ Rockin Hodgo - директно долетял от Лондон, 60+ годишен чичко с перчем стърчащ поне 10 сантиметра над челото му. DJ-ят упорито живееше в свое време, като към старите пултове бе вързал телефонна слушалка, за да преслушва всяко парче.

The Bullets започват ударно втори сет и нямат никакви намерения да свършват скоро. Пияни и татуирани англичани по масите, пияни и изцапани англичани под масите, пияни хора навсякъде...и така докато двулевовата комбинация не повали и нас.

Следващия път - всички в Чокоба!

Ростислав Бакалов

Снимките са тук - http://hcspirit.com/gallery/snimki-080809-the_bullets.html

 
 
Още новини за Снимки
всички новини