На Stick To Your Guns беше жестоко! Тази сряда - пак! (видео)

Jesse Barnett, фронтменът и основател на Stick To Your Guns, сподели в личния си Twitter профил, че концертът им в София миналата седмица е бил един от най-добрите изобщо за бандата...за цели 11 години!

Josh James, китарист и един от създателите на Evergreen Terrace и Casey Jones, нареди лайвът им тук на първо място от настоящото турне.
На същото мнение бяха и останалите членове, единият от които е и китара в Walls Of Jericho от самото начало. А какво по-голямо признание от това?
Всички те нямат търпение да се върнат в България, а и очевидно това е двустранно, защото всички присъствали се изразиха супер позитивно относно концерта. Бандата излъчва наистина огромна енергия от сцената, способна да захрани нуждите на малък град и единствената забележка е, че трябваше да свирят по-дълго.
Дано другия път го направят.

Тази сряда идва ред на Comeback Kid, които пък представят чисто новия си албум "Die Knowing" в цяла Европа. Е, този път и ние сме част от нея.
Това ще е и последното голямо хардкор събитие за сезона, така че елате, поканете приятелите си и се убедете сами защо тези две банди са едни от най-големите и актуални имена в днешната хардкор сцена. Едва ли друг път ще имаме шанса в толкова кратък период да видим две от имената, които пишат историята на новата хардкор вълна.
По-долу пускаме видео от концерта на Stick To Your Guns в София, както и мненията им за събитието тук директно от първоизточника.

Благодарности на всички присъствали. Вие сте причината да се появяват нарицания като #BestFansInTheWorld.
styg-twitter

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини