Подробности за концерта на Disco Balls следващия вторник

Вече ти казахме за 7-те чешки ска пънк купонджии и тяхната вокалистка, които ще са в клуб Swingin Hall на 12-и октомври или иначе казано - другия вторник.
За да загреят публиката ще дойдат и момчетата от Асеновград - Plastic Bo. Това ще е и своеобразно отпразнуване на 10-годишнината от създаването на групата. Веселбата започва малко след 20:00, а билетите ще се продават само на входа по 10 лева.

Disco Balls са осем човека (с жена вокал) и със сигурност ще станат любими на всички фенове на Dance Hall Crashers, Save Ferris или The Bustups, въпреки че като влияния върху музиката си сочат The Toasters, Slackers, Desmond Dekker, Chris Murray, Skatalites, The Aggrolites, The Clash, Johnny Cash и още много.
Disco Balls са от столицата на Чехия - Прага. За съществуването си имат над 200 концерта из Централна и Източна Европа и един дългосвирещ албум озаглавен DiscoVery Channel. Той е номиниран за най-добър албум в категорията ска и реге в чешкия вариант на Грами. Освен това е напълно разпродаден, като бандата го пусна за безплатно смъкване в собствения си сайт - http://www.discoballs.cz

discoballs10

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини