10 години хардкор и пънк веселба
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

10 години хардкор и пънк веселба

Преди 10 години стартирахме www.hc-spirit.hit.bg, a това е скрийншот от частта с новините и някои от първите такива (за съжаление не открих визията на доста грозния хоумпейдж).

hcspirit1

Идеята беше да събира всичката информация за българската хардкор и пънк сцена - концерти, новини, банди (все още важи обещанието, че ще върнем секцията с групи и информация за тях + снимки, текстове, мп3 и т.н.). Някак успяхме да го поддържаме виж 10 години благодарение на всички хора, които някога са посещавали страницата или са имали нещо общо с банди, събития, клубове, спонсори и всичко друго свързано със сцената тук. В един момент дори HC Spirit си заслужи домейна www.hcspirit.com
Организирахме над 70 концерта с повече от 50 различни чужди банди, турнета на български групи в чужбина и на чужди на балканите, посетихме стотици други и най-важното - бяха създадени много стойностни приятелства. Точно за това днес празнуваме рождения ден и на едни от най-важните ни приятели в тези среди - Redound (преди това - Envy).
И искаме да присъстват всички приятели от хардкор и пънк сцената. Нека, ако има такива, които нямат възможност да отделят средства и са останали на сухо от към кеш в края на месеца (на всички ни се е случвало) да пишат тук на лично съобщение или на info@hcspirit.com, за да вкараме имената им в гост листа и да се съберем за един истински рожден ден - молим да не злоупотребявате.
Вратите са отворени в 20:00 часа, а концертът започва в 21:00 в следния ред - Lotza Haters, Taking Hold, Cut Off, Lazybones, Redound. Вход - 7 лева, който включва и безплатно питие от Jack Daniel's на входа + безплатен диск от компилацията "Balkan Hardcore 2013" за първите 100 души.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини