C4 и Всеки Следващ Ден ще подгряват Dog Eat Dog

Чакането свърши, ясни са подгряващите банди за концерта на Dog Eat Dog на 13-и октомври. Това са C4 и Всеки Следващ Ден.

C4 стартира през 2004-та година, като страничен проект на членове от групите Last Hope, Switchstance и ТВУ. Името им се чу особено силно покрай сплита с последните две. В последствие, от страничен проект, С4 се превърна в активна група.

Всеки Следващ Ден е също проект на хора от други популярни местни банди, но за сметка на това този състав е съвсем нов и ще направи първо излизане на сцена. Малко след като изкараха първото си парче, те вече имаха покани за участия дори и в чужбина, но ето че дебютът им ще бъде направен подобаващо през октомври.

Напомняме, че билети на промо цена от 25 лева ще се продават до 15-и септември, а след това цената им ще е 30 лева до деня на концерта. На място цената им ще е 35 лева. Можеш да се сдобиеш с такъв от всички каси на Ticketstream в страната.

И кой печели пропуск? От всички предположения и предложения има общо девет души, които познаха, но само един, който ще получи безплатен билет - Тихомир Русев.

Остава вероятността евентуално да се включи и още една банда до няколко дни. 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини