Dog Eat Dog в София през октомври! Who's The King?
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Dog Eat Dog в София през октомври! Who's The King?

През декември тази година hcspirit.com става на 10 години, а веселията по този повод започват два месеца по-рано и по-точно на 13-и октомври. Това е датата, в която ще ни гостуват култовата американска банда DOG EAT DOG!
Запомни, нали - 13-и октомври! Концертът ще е в голямата зала на клуб "Mixtape 5". В края на тази седмица пускаме билетите в продажба с крайно ограничен тираж - 700 броя, така че нека всеки се подсигури навреме, за да няма сърдити, както на няколко други събития в последната половин година. Имай предвид, че се очаква интерес и от съседните държави, тъй като бандата ще пристигне специално и единствено за концерта им тук.

DOG EAT DOG съществуват от 1990-та година, появявайки се като поредното отроче на хардкор сцената в Ню Джърси. Не след дълго обаче започват да създават свой собствен стил и стават една от първите банди в света, които смесваш хардкор и пънк с хип хоп, ска и фънк, добавяйки и саксофон. Преди две години трябваше да са хедлайнери на фестивала Elevation, който обаче бе прекратен.

Очаквай в най-скоро време информация относно подгряващи банди и цени на билетите. А и разбира се за следващите събития по случай юбилеят на HC Spirit.

Who's The King?

 
тагове: , , ,
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини