Не просто хип хоп - Danny Diablo, Sick Jacken и Slaine идват утре

По-подходящо за Danny Diablo, Sick Jacken и Slaine би звучало хардкор хип хоп. Трите ключови фигури от Skarhead, La Coka Nostra и Psycho Realm са на общо турне носещо слогана The Violent Voices и идват за малко violence в София на 16-ти юни, вторник. Ето и подробностите от самите организатори:

След тоталния успех на първото издание на Hip Hop City с Jeru The Damaja и The Beatnuts през Април, предстои едно дори още по-мащабно събитие, включващо Хип Хоп легенди от три края на Америка.
Фронтменa на Psycho Realm- Sick Jacken, заедно със Slain, който е част “супер групата” на Everlast- La Coka Nostra и Hard Core легендата Danny Diablo(Skarhead) пристигат в София на 16 Юни, за да представят общият им проект “Violent Voices”.
Концерта ще се състои в клуб Mixtape 5 и е с начален час 20:30ч. В него освен тримата хедлайнери, участие ще вземат и няколко интересни родни MC-та и DJ-и. Българският съпорт включва SLIM, който ще излезе на сцената с Live Band състоящ се от музиканти на Hard Core групата Last Hope, Ugly, Rawland и проекта на S.D.B., Bashment и DJ Sava- Iron bender Sound System.
Билети за събитието можете да намерите в Ticketportal на предварителна цена от 20лв. или да си ги закупите на място в клуб Mixtape 5 на цена 25лв.

hiphopcity2

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини