Perfect Skies изкарват първи диск

Перфектните небеса или Perfect Skies са готови с първия диск Takeoffs & Landings и ще го представят официално под небесата на клуб Pork Pie в София. Вход няма да се плаща и още един бонус е, че се включват и Rejection. Дискът е с 11 парчета и е мастериран в щатите. По-подробно за него ти разказват момчетата от групата:

За повечето хора пътуването със самолет е интересно преживяване и винаги е свързано с разнородни емоции ... младата пънк рок банда Perfect Skies е готова да ви осигури подобно на летенето изживяване, само че без досадните митнически проверки и чекирането на багажа, посредством парчетата от първия си дългосвирещ албум.
 
Единадесетте трака от дебютното CD  „Takeoffs & Landings” могат да бъдат отнесени до различни стилове, но въпреки това албумът звучи завършено и цялостно от начало до край. Заглавието на изданието препраща към асоциацията да бъдеш пилот на собствения си живот, който ще ти поднесе както вдъхновяващи излитания, така и опасни за приземяване кацания. В отделни моменти се рееш сред облаците, извисен от лирични мотиви и хармонии, а в други – усещането е твърдо, сурово и безмилостно и  може да се сравни само с турболенцията по време на полет.
Албумът е записан от Николай Берберов „Бебо” в Subzero Studio София и е мастериран от Кристиан Варга – Audiomaster Vargas NY, USA. Работата по обложката е дело на Маргарит Ралев от дизайн студио Ralev.com.
 
Заповядайте на партито, където всички ще бъдем специални гости и ще можем да чуем и почувстваме музиката както по отделно, така и заедно. Началото е 20:30, питиетата на бара ви чакат, както и много изненади: задължителното присъствие на самият албум за желаещите да го закупят, както и тениски, стикери и значки на бандата.    
P.S. Punk rock Sofia

perfect_skies-takeoffs_landings

 
 
Още новини за Албуми
всички новини