Последно от нас за тази година - британската психобили банда The Griswalds
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Последно от нас за тази година - британската психобили банда The Griswalds

След доста силната ни година от към събития (Dog Eat Dog, Stick To Your Guns, Comeback Kid, Stampin' Ground) идва време да обявим последното шоу от HC Spirit за 2014-та. Това са The Griswalds - британска психобили (или сайкобили, както предпочиташ) банда създадена през 1987-ма и все още активно име в тази сцена. За 27-годишната си история те продължават да са една от малкото по-скоро забавни, от колкото страшни, банди в стила, определяйки самите себе си като "Crazy Fun Psychobilly" и гледайки с насмешка на всичко. Много ключов момент, който трябва да споменем е, че китаристът им е и китарист, и беквокал в огромните MAD SIN.
След като The Griswalds са обиколили зяла Запапдна Европа, САЩ и части от Южна Америка, най-после идва наш ред, а за въпросното турне казват: "Това ще е еднократно преживяване и едва ли ще направим подобно турне пак скоро, така че, Източна и Южна Европа, събудете се!"

17-ти ноември, клуб "Swingin' Hall" - автентична психобили банда с контрабас в София. Както и да го гледаме това си е огромна рядкост.

Скоро ще разберем и от кого ще бъде подобаващият откриващ и закриващ DJ сет.


 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини