Премиера на нов български сноуборд филм
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Премиера на нов български сноуборд филм

Малко инфо за чисто новия български сноуборд филм, който ще бъде официално представен тази събота:

В събота, 25-ти септември, в клуб "Twins" ще се състои премиерата на филма обхващащ един от най-импулсивните и разнообразни сезони, на които най-добрите български фрийстайл сноубордисти някога са се радвали.

Момента е идеален, да се съберем, да станем свидетели на прогресиращата българска сноуборд сцена запечатана от камерите и да се повеселим, надъхвайки се за новия сезон и новите възможности, които ще ни предостави той.

Стоящите зад Never Know Films, Павел Кристов и Христо Христов, представят втория си филм, след като миналата година станахме свидетели на "Cozmos".

"Целият сезон бе предизвикателство за нас. Случиха се доста хубави, но и някои лоши неща. Многото сняг в София, който позволи да караме и снимаме на нови места, фън-паркът в Осогово, който продължи да работи през целия сезон, което се случва за пръв път в България и това, че бяхме на  едно от най-красивите места в Европа, с един от най-добрите паркове - Gentlemen Rider's Nitro Park, са само част от позитивните неща, които ни се случиха...

...От другата страна бяха контузиите. Не бяхме ставали свидетели и "жертви" на толкова много в рамките на само един сезон...

Съвкупността от всичко това ни инспирира да кръстим филма "It's All Good"...".

И така, да обобщим:

Събота (25-ти септември), 22:00 ч., клуб "Twins", вход: 5 лв.
...и след това DJ Bashment и парти-шмарти до зори...

Трейлър: http://vimeo.com/14904354

 
 
Още новини за Други
всички новини