Сряда излиза 69-ти брой на Про-рок
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Сряда излиза 69-ти брой на Про-рок

Ето и съдържанието на списанието, което ни изпратиха колегите от списанието:

НА КОРИЦАТА СА NEVERMORE
Все по-тежки, все по-агресивни, все по-адреналинови, Nevermore за пореден път ни очароват с поведението си на банда от голям калибър. Нещо, което не се измерва с продажбите, а с далеч по-тънки неща като например да знаеш как да изработиш нещо безупречно, в което си вложил отношение, а не просто свирачески умения, което не прави компромиси и не се задъхва пред вече изкачените върхове. Да, Nevermore категорично ни доказват още веднъж, че са една нестандартна американска метъл банда.
ДРУГИ АКЦЕНТИ В БРОЯ
SLAYER
Tom Araya: „Не, не е проблем, че не сме хедлайнери на Sonisphere, защото тогава някой ще трябва да ни следва. Това означава, че някой ще трябва да свири след нас, а това определено не е добре за него, ха-ха!”
VENOM
Cronos: „В началото бях горд, че банди като DarkThrone и Mayhem ни цитират като влияние. Хората така и не разбраха, че когато казват блек метъл, тези групи нямат предвид Venom, а нещо съвсем друго – Venom са просто влияние. Тези групи направиха нещо наистина невероятно и аз съм поласкан, че ме цитират като вдъхновение, но нека си измислят някакво свое име.”
MAYHEM
Attila: „Макар в миналото да бяхме приятели с Varg, събитията и дългите години прекъснаха всякакви контакти с него... Със сигурност ще отида и ще му стисна ръката, защото ние не сме врагове въпреки цялата история между него и Euronymous. Той уби един от най-добрите ми приятели, но същевременно и самият Varg ми е бил близък приятел.”
AVANTASIA
Tobias Sammet: „Метъл феновете очакват голямата музика и се крият в храстите на ъндърграунда. Като издадох албума, също като мишки, които не виждаш, те изскочиха и започнаха да купуват албумите и така Avantasia завладя немските чартове, без да е голямо име.”
EXODUS
Gary Holt: „Не ми пука, че пак са пропуснали Exodus (става въпрос за Sonisphere). Не ми е нужно някой да ми казва какъв и къде съм бил, защото знам, че в началото, когато се раждаше трашът, имаше само две групи – Exodus и Metallica… Голямата четворка не са нищо повече от групите, продали най-много албуми.”
SOULFLY
Max Cavalera: „Наскоро някой ме пита – кога ще се върнеш към дет елементите от Beneath the Remains и Schizophrenia. Че те са си тука, бе, човек! Все още силно ме вдъхновяват Hellhammer, Celtic Frost, Death, Massacre, досущ както в тийнейджърските ми години. Да, по едно време ги нямаше, но с Dark Ages започнахме да се връщаме към корените си, чиято пълна демонстрация е сега в Omen.”
SABATON
Joakim Broden: „Колкото до българската публика, каквото и да кажа, ще е малко – вие сте невероятни! Помним всичко от двата концерта и особено на първия не спряхме да се чудим зад кулисите как може да има такава публика и откъде се появихте изобщо!”
ANNIHILATOR
Jeff Waters: „Принципно по концерти винаги правим Alison Hell, The Fun Palace, Never Neverland, King of the Kill и Set the World on Fire. Има няколко задължителни парчета, но след тях е трудно да изберем останалите, защото все пак имаме около 150, ха-ха! Често пускаме анкета в сайта какво биха искали да чуят феновете на даден концерт.”
L.A. GUNS
Steve Riley: „Тръгнахме заедно, но Guns буквално експлодираха. Нямаме проблеми с това. Дори напротив – радваме се за тях. Всъщност когато ни сравняваш, виждаш, че L.A. Guns е малка група в сравнение с тях. Но ако ни поставиш до някоя друга банда, ние се открояваме. Разбира се, от един албум те продават по 10 милиона копия, а ние само по милион. Но това все пак са си милиони!”
КАКТО И RATT, SICK OF IT ALL, DEICIDE, DEFTONES, WHITE WIZZARD, ORDER OF ENNEAD, KIVIMETSАN DRUIDI, ASPERA, THE OCEAN GRAVDAL, POISONBLACK

РУБРИКИ
Концертни репортажи – AC/DC (четири страници за най-грандиозния концерт, провел се някога в България), RIVERSIDE, HAGGARD, L.A. GUNS
Бащите на Рока – DEEP PURPLE
На прицел – PETER STEELE (TYPE O NEGATIVE)
Скенер – ALICE IN CHAINS
БГ Рок – WARTIME
Историята на една обложка – METALLICA – Master of Puppets
Историята на един класически албум – QUEENSRYCHE – Operation: Mindcrime
Както винаги много новини, ревюта и предстоящи албуми
Освен това ще получите и бонус:
- талон за 50 ml. безплатна водка Finlandia в метъл бар The Black Lodge (важи само за лица, навършили 18 години).

Информация: Про-рок

 
 
Още новини за Други
всички новини