Topic: Новия LASTHOPE
от каде да го поръчам този албум, понеже не успях да ида на release party-to, а нямам търпение да го чуя
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
от каде да го поръчам този албум, понеже не успях да ида на release party-to, а нямам търпение да го чуя
Мало, приятелю, почакай първо да излезе...
е не е ли? бях останал с впечатлението, че е излезнал, незнам защо, е както и да е де, ще почакаме
поздрави
ave ko stana s toq album,ve?are po byrzo da izliza 4e predi 3 sedmici si spe4elih edin ot predavaneto POD PRICEL i o6te ne sym go polu4il
хахахха те тея там са най-големите измамници )
прибират наградите и после разпъват сергия по концерти с крадената стока и продават на богато
...албума излиза до седмица по последна информация
не вярвам да излезе и до края на февруари
И мен ме съмнява както вървят нещата :-/
Да бе и аз съм ги виждал тия от радиото да си говорят с Шута, той е царя на концертната сергия, така че е ясна работата. Пич, яко са те излъгали.
Това в кръга на шегата, разбира се. Албума ще е много як, новите песни които свириха са зверски добри, така че остава само да чекаме. Пък и Ростислав трябва да го черпя за РД-то (тфа малко Оффтопик, сеш се)
Ростислав е мощенник ахахах
серизно ве4е - ко става с тоя албум?
аре ако е излезнал и пи4овете от "Под прицел" не са забравили-още си 4акам наградата
брато ква награда луд ли си, от под прицел само наркотици и курви майна ;]] ahah
не е излязъл още, като стане ще се чуе, наградата веднага ти я пращаме и ще пуснем за награда и в сайта
просто не зависи от нас
http://www.hcspirit.com/bg/newsone.php?id=137
Последна и прясна информация.
aide maina noviq LASTHOPE, 1-vi mart, ai prez pld shte minat, kvo po qko ow ;]
Nepylnoletnite pak sme precakani
предлагам да се захващаме с правене на all ages шоута в някоя детска дискотека
А не! Не ща ги хлапетата. Мноо са им остри лактите хаха
hahaha tva s laktite beshe dobro...
Новия клип мен много ме изненада и доста ми хареса както и двете песни които сте дали в сайта а и да питам кога ще излиза по магазините и каква ще му е цената на албума :?:
по магазините най-вероятно ще е 10 кинта...предполагам от понеделник ще го има
Да клипа е готин Вчера беше 8,така че едвали ще е повече от 10 в магазините
Posts [ 22 ]
Pages: 1