SmokeShits04

Topic: Стрейт едж ли сте ?

Та въпросът ми е стрейт едж ли сте защото много хора ми казват че хардкор феноете не употребяват алкохол,треви и др. такива глупости? Също така като идете на някой як хардкор концерт пиете ли пушите ли там?  smile

pavelludiq

Re: Стрейт едж ли сте ?

Аз съм алкохолик(бивш)

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

SmokeShits04

Аз съм алкохолик(бивш)

Аз пък пуша трева.

Това ли са наистина хардкор феновете? Алкохолици и наркомани? Или са стрейд едж пичове! lol

pavelludiq

бтв аз съм и бивш наркоман.

SmokeShits04

Да не си бил и чалгар? lol

pavelludiq

аз съм и бивш чалгар и бивш нео метъл и бивш крадец на картофи от градинките около боклуджата и бивш зубър, и бивш нормален човек. Нещо друго интересува ли те?

SmokeShits04

Мислиш ли се за хардкор в момента? smile

Rostislav

около боклуджата пък какви градинки има?

pavelludiq

около боклуджата пък какви градинки има?

Едни с картофки big_smile крадяхме ги като бехме малки и ходихме на платото да си ги печем в гората на жар big_smile баси кефа беше като бяхме на по 13-14. big_smile

SmokeShits04

След година-две да не станеш емо или блек метъл емо? lol

pavelludiq

след година две ше стана на 18-19 big_smile

SmokeShits04

след година две ше стана на 18-19 big_smile

А още ли ще си девсвен тогава? lol

Rostislav

тоест преди 3-4 години си крадял картофи от боклуджата и си ги пекъл на платото?  big_smile

pavelludiq

тоест преди 3-4 години си крадял картофи от боклуджата и си ги пекъл на платото?  big_smile

big_smile дам big_smile

circle`of`fear

Аз съм непорочно създание ... простоо  roll

Open wide,look inside!

denicata

ne mislq che hardcore fenovete sa str8age, ako sa znachi ne sa mnogo istinskite hardcoreadjii...a vse pak govorim za muzikata. ne ami zavisi li naistina kakyv e chovekyt koito q slusha..ne e li vajnoto da q razbira, nezavisimo ot tova narkoman, alkoholik ili prosto chovek koito upotrebqva za da se zabavlqva e... az mislq che horata koito se ubedinqvat ot muzikata ne e nujno da imat ednakyv nachin na jivot.te se sybirat za da se nakefqt na muzikata i ottam natatyk vseki poema po svoq pyt..ne e li taka?

I dont care WHAT you think of me!

circle`of`fear

При всяко положение,не мисля,че това има значение ,щом хората успяват да се забавляават заедно без да си пречат,значи не е проблем wink Всеки прави това което смята за добре wink

Open wide,look inside!

FACE FIXXA

щом ходят по едни и същи концерти без не еджърите да си тръгват с демиджи значи всичко е наред.
До колкото си спомням американските еджъри са били доста агресивни,а може би и още са.
Едно момче след концерт си е тръгнало с огромен кървав хикс на гърба си след като пушил джонка/или кво беше не помна/ пред бандата им.Тва е крайно.Но иначе идеите са много позитивни .XXX

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

IURc

ne mislq che hardcore fenovete sa str8age, ako sa znachi ne sa mnogo istinskite hardcoreadjii...a vse pak govorim za muzikata. ne ami zavisi li naistina kakyv e chovekyt koito q slusha..ne e li vajnoto da q razbira, nezavisimo ot tova narkoman, alkoholik ili prosto chovek koito upotrebqva za da se zabavlqva e... az mislq che horata koito se ubedinqvat ot muzikata ne e nujno da imat ednakyv nachin na jivot.te se sybirat za da se nakefqt na muzikata i ottam natatyk vseki poema po svoq pyt..ne e li taka?

:shock:
  informiraite se kak vuznikva hardcore-a, kakva mu e vruzkata sus sXe, koi sa osnovatelite na tiq ne6ta i togava kazvaite 4e straight edge-ovete ne sa istinski koradjii...
  ONE T-SHIRT DOESN'T MAKE YOU HARDCORE!

IURc

a za muzikata - spor nqma! nai-vajnoto e vsi4ki da se zabavlqvat.. smile

pavelludiq

щом ходят по едни и същи концерти без не еджърите да си тръгват с демиджи значи всичко е наред.
До колкото си спомням американските еджъри са били доста агресивни,а може би и още са.
Едно момче след концерт си е тръгнало с огромен кървав хикс на гърба си след като пушил джонка/или кво беше не помна/ пред бандата им.Тва е крайно.Но иначе идеите са много позитивни .XXX

Да ве, в един форум като им казах че съм едж, само че от двреме на време през лятото си пийвам бира ме напсуваха жестоко big_smile а аз миналата година да съ м изпил най много 3-4 бири за цяла година, незнам ако 4 бири са нещо лошо да ме растрелят big_smile. Така е, все пак е позитивно движение и някой хора които вземат нещата твърде на сериозно не си заслужава да се коментират даже. ай пийс big_smile

FACE FIXXA

еми и аз съм вегетарянка ма отвреме на време хапвам нещо с месо щот е изглежда адски вкусно.Същата работа.
Важно е какво ти е отношението wink

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

hardcore_united

то и аз ям месо мноого рядко но това прави ли ме вегетарианец?не разбира се.
а относно това че някои пият само бира от време на време-няма лошо,но защо трябва да се наричате стрейт едж?просто за да си лепнете някъв етикет ли?за да се чувствате част от някаква "група".бъдете си позитивни,с чисти умове,пийвайте си биричка през лятото за да се разхладите,но не се наричайте sXe.
а между другото аз съм edge от около 3 години и се чувствам перфектно smile опитвал съм да спра нацяло и месото ама пилешкото просто ми е много вкусно  :oops: пък и наскоро разбрах че една от любимите ми банди - xLOOKING FORWARDx си хапват секви месца и ми стана мноо гот  wink
айде,със здраве  smile

http://img215.imageshack.us/img215/9566/beavisbuttheadnr8.png

xIvelinx

що за умник е написал това?
ДА,sXe съм.

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

xIvelinx

"Да ве, в един форум като им казах че съм едж, само че от двреме на време през лятото си пийвам бира ме напсуваха жестоко  а аз миналата година да съ м изпил най много 3-4 бири за цяла година, незнам ако 4 бири са нещо лошо да ме растрелят . Така е, все пак е позитивно движение и някой хора които вземат нещата твърде на сериозно не си заслужава да се коментират даже. ай пийс "

ташак си праиш,нали?

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?